Viktoria na úvod přípravy zdolala Rokycany 10:1. Hodnocení zápasu se ujal asistent trenéra Pavla Vrby Zdeněk Bečka, který byl především spokojený s tím, že se nikomu nic nestalo.

„Zápas splnil svůj účel,“ pochvaloval si Bečka. „V tom náročném bloku kondičních tréninků už jsme potřebovali nějakou herní praxi. Kluci za sebou mají náročné tréninky v těžkém počasí, takže jsme rádi, že se nikomu nic nestalo a můžeme pokračovat v plném počtu,“ řekl asistent trenéra Pavla Vrby.

Celý trenérský štáb potěšilo, že Jakub Řezníček při své premiéře vstřelil čtyři góly. „Je to pozitivní pro celý tým. Čím více gólů bude dávat, tím větší sebevědomí bude mít. Důležité bude, aby v tom pokračoval i v mistrovských zápasech,“ má jasno Bečka.

První poločas odchytal Dominik Sváček, v minulé sezoně jeden z nejlepších brankářů juniorské ligy. Ve druhé půli pak nastoupil MatyᚠŠampalík, jenž strážil svatyni dorostu U19. „Věříme, že oba mladí brankář jsou budoucností našeho týmu,“ doplnil asistent kouče. Všechny zaujaly tělesné proporce druhého jmenovaného – měří 198 cm a váží 113 kg. „Je hodně urostlý a pro brankáře má zajímavé fyzické dispozice. V tréninku se ale oba mladí gólmani jeví velice slušně,“ pochvaluje si Zdeněk Bečka.

Fotogalerie