Již v pátek vstoupí Viktoria Plzeň do soutěžní části nové sezony. Duel na pražské Julisce odstartuje výjimečný fotbalový ročník s novým formátem ligové soutěže a s účasti Viktorie ve slavné UEFA Champions League. A výjimečná příležitost se otvírá také před všemi plzeňskými fanoušky. Během dneška totiž bude probíhat blesková instagramová soutěž o pět zbrusu nových dresů PUMA.

„Dresy budou oficiálně veřejnosti představeny během úterního dopoledne, již v pondělí však mohou obyvatelé Plzně potkat po městech unikátní výtvarné plochy s červeno-modrými motivy našeho týmu. A právě těchto 10 ploch na nejrůznějších místech Plzně je pro naši soutěž zásadních,“ uvedl informace k soutěži tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

„Stačí, aby se soutěžící vyfotili před jakoukoliv z těchto grafických ploch a k fotce na instagram přidali hashtagy #BeatOfPilsen, #PUMA a #FCVP. Všechny takto označené fotografie budou posouzeny přímo zástupci kabiny, kteří zvolí také 5 šastných výherců. Při samotném pořizování fotografií se fantazii meze nekladou. Fanoušci se tak mohou fotit sami, ve skupině, v červeno-modrých fanouškovských barvách i cestou z práce. Jedinou podmínkou je snímek před jednou z grafik ve městě, správné hashtagy a také nahrání fotografie na instagram do pondělní půlnoci,“ doplnil Hanzlík.

„Nám se v kabině dresy hodně líbí a pevně věřím, že stejně nadšeni budou také fanoušci. Těšíme se na jejich reakce i fotky do soutěže,“ zakončil veškeré informace Luděk Pernica, který se stal součástí oficiálního videa k představení dresů. Také na to se mohou fanoušci těšit již během úterního dopoledne.