Hráči Viktorie Plzeň si vezou ze severočeského Jablonce bod za remízu 2:2. O poločase se mohli viktoriáni těšit z dvougólového vedení, které jim zajistil svými brankami Andreas Ivanschitz, ve druhé půli ale za Jablonec srovnával rovněž dvěma přesnými zásahy Doležal.

„Do přestávky jsme hráli dobře, povedlo se nám vstřelit rychlý gól a pak navýšit na dva nula. O pauze nás trenér nabádal, abychom zůstali soustředění a agresivní. Tak jsme měli hrát až do konce, abychom to tu dnes zvládli a posunuli se zase blíž k mistrovskému titulu. Bohužel jsme to nezvládli,“ klopí oči po zápase střelec obou plzeňských gólů Ivanschitz. Především jeho první branka stála za to. „Byla to skvělá rána, byl jsem za ní velice rád, stejně jako za druhý gól, který nám dál dvougólové vedení. Hráli jsme dobře, drželi jsme často míč. Pokud by se nám podařilo zápas nadále takto kontrolovat, dopadlo by to lépe,“ dodává.

„Úplně jsme zaspali začátek druhého poločasu. Za Jablonec přišel do hry Doležal, který jim hodně pomohl. My jsme úplně vypadli ze zápasu, dostali dvě branky a pak už se to dá jen těžko honit. V šatně jsme si říkali, že přesně toto nesmíme dopustit. I přesto, že jsme byli soustředění, se nám to stalo,“ hodnotí TomᚠHořava. „Vítězství by pro nás znamenalo hodně, dnešní výsledek je komplikace, ale stále je o co hrát,“ uvědomuje si Hořava. „Jsme velice neradi, že jsme takhle ztratili takřka vyhraný zápas, po utkání se nám to dost těžko kouše,“ uzavírá plzeňský středopolař.