Ženský tým předvedl zlepšený výkon proti pražské Dukle a remizoval 2:2, zatímco dorostenky si dopřály cennou konfrontaci s týmem žen třetiligového německého Regensburgu.

Při remíze žen 2:2 s Duklou potěšil trenéra Lukáše Růžičku zejména zlepšený výkon oproti předchozím zápasům. „Zlepšila se kombinace, byli jsme silnější na míči. K vítězství nám chybělo proměnit šance, kterých jsme si vytvořili více než soupeř. Byli jsme aktivnější, naopak po dvou nevynucených chybách jsme Dukle darovali dva góly. Máme ještě měsíc na doladění formy a uzdravení všech hráček,“ zhodnotil utkání.

Dorostenky přivítaly dospělého soupeře z třetí německé ligy a podlehly 0:4. „Utkání mělo spád, hrálo se nahoru dolů s velkým důrazem. Nᚠvýkon bych rozdělil na dva poločasy. Soupeřky byly dobře takticky a fyzicky připraveny, a to nám v úvodních 30 minutách dělalo velký problém. Po zbytečných chybách z nervozity jsme dostali rychlé branky, ale ke konci prvního poločasu se hra srovnala a ve druhém se již hra přelila na naši stranu. V držení míče a v přechodové fázi už jsme pak byli lepší, ale bohužel nás zradila koncovka. I přes výsledek je s ohledem na kvalitu soupeře a předvedený výkon v druhé půlce na čem stavět, což je důležité,“ řekl k duelu trenér Vojtěch Křelina.