Posledním domácím utkáním před reprezentační přestávkou bude pro plzeňský celek duel s Bohemians Praha 1905. Viktoriáni budou chtít přerušit devět zápasů trvající šňůru klokanů, ve které nepoznali hořkost porážky. Naopak budou chtít přidat další zářez ke stejně dlouhé sérii vítězných utkání.

„Měl jsem možnost sledovat Bohemians v posledních zápasech a musím říct, že narazíme na mužstvo, které má formu. Klokani prohráli naposledy v říjnu na Spartě, od té doby vozí pravidelně body i z hřiš soupeřů. Co se týče psychiky a sebevědomí na tom budou určitě dobře,“ říká na konto nejbližšího soupeře Viktorie trenér Karel Krejčí. „Kromě nasazení, srdíčka a bojovnosti, což bylo Bohemce vždycky vlastní, přidali i nadstavbu v podobě fotbalovosti. Slušně fungují v kombinaci, mají dobré standardky a rychlý přechod do útoku. Musím pochválit práci trenéra Pivarníka, který dal mužstvu tvář a jeho výsledky nejsou náhodné. Tým pod ním předvádí slušný fotbal a dozajista nás prověří,“ dodává Krejčí.

„Chtěl bych na zápas pozvat všechny fanoušky a věřím, že dorazí v co největším množství. Očekáváme i velký počet fanoušků Bohemians, takže se všichni můžeme těšit na skvělou fotbalovou kulisu. Věřím, že se jim odvděčíme kvalitním výkonem a zápas zvládneme,“ vyhlíží plzeňský trenér.

K zápasu s Bohemians se váže velká charitativní akce, při které hráči Viktorie poděkují plzeňským hrdinům z řad veřejného života. „Musím pochválit vedení, které se do téhle akce rozhodlo pustit, protože je to opravdu originální. V českých podmínkách jsem něco podobného ještě neviděl. Ti lidé, kterým bude zápas věnován, si pozornost určitě zaslouží. Věřím, že nám přinesou štěstí a po zápase společně oslavíme zisk tří bodů,“ přeje si hlavní trenér Karel Krejčí.