30. 12. 1899    

13. kolo / Neděle 2. 11. 2014, 11:00 /

13. kolo / Neděle 2. 11. 2014, 11:00

SK Dynamo Č. Budějovice

2:0

(2:0)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Přibyl, Končal (60. Svoboda), Vacovský, Suchý, Rychnovský, Pavlík, Mudra, Kopřiva, Šifra (55. Tomášek), Soušek (55. Graiciar), Pinc

statistiky

Branka Viktorie: 26. Pinc

Diváci: 0

Předposlední kolo 1. Ligy mladších dorostenců odehráli hráči Viktorie U17 na jihu v Českých Budějovicích. Ani třetí utkání v jednom týdnu nedopadlo pro viktoriány dobře. Především v defenzivě působili hosté rozpačitě a v 16. minutě už prohrávali 1:0. Po skvělé akci sice vyrovnal Pinc po centru Rychnovského a další obrovskou příležitost spálil z blízka Soušek, ale do dalších šancí se už hosté z Plzně nedostali. Naopak Budějovice nastřelily v druhém poločase břevno a podařilo se jim vstřelit i vítěznou branku z propadlého míče po rohovém kopu.

hodnocení trenéra

"Hned v úvodu jsme udělali několik hrubých chyb v rozehrávce od branky a kluci se tak dostali sami pod tlak, se kterým se nedokázali vypořádat v podstatě po dobu celého zápasu. Stejně tak nám dělal problém terén přírodního hřiště, kdy jsme nedokázali kvalitně pracovat s míčem a bojovní domácí se tak lehce dostávali k míčům po našich nepřesnostech. Předvedli jsme jen slušné fáze kolem naší vstřelené branky a ve druhé polovině druhého poločasu, kdy jsme dokázali držet míč a dostávat se před Budějovickou branku. Spíše jsme ale navázali na bojácný fotbal z posledních dvou utkání bez agresivity včetně té na soupeřovu branku," říká trenér Václav Mrázek.