30. 12. 1899    

9. kolo / Sobota 27. 9. 2014, 10:30 /

9. kolo / Sobota 27. 9. 2014, 10:30

FK Mladá Boleslav

3:2pen

(2:0)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Mařík Richard, Těžký Samuel, Uzlík Václav, Zikmund Alexandr, Mošna Dominik, Lávička Martin, Zajíček Petr (60. Ruda Martin), Kepl Tomáš, Žižka Michal (36. Klich Patrik), Hájek Marek, Vodrážka Jan

statistiky

Branky: Kepl, Zajíček Pokutové kopy: Vodrážka, Kepl

Diváci: 0

„V utkání s Mladou Boleslaví jsme opětovně nezvládli úvod prvního poločasu, kdy nás soupeř dostal pod permanentní tlak a díky našim chybám z něj vytěžil vstřelení dvou branek. Poté jsme se již dostali do hry, avšak k ideálnímu výkonu to mělo daleko. Opět nás trápilo velké množství chyb v rozehrávce, a postrádali jsme více odvahy v útočné hře. Ve druhém poločase jsme zlepšeným výkonem a aktivnější hrou dokázali vyrovnat skóre. Závěr utkání se strhl v oboustranný "boj" o vítěznou branku, k jejímu vstřelení nedošlo a utkání vyústilo k pokutovým kopům. V nich byl úspěšnější soupeř, který proměnil všechny své pokutové kopy,“ rekapituluje průběh duelu Ladislav Novotný.

I takováto utkání, ve kterých se nám herně nedaří, jsou pro nás důležitá. Slouží jako inspirace pro zlepšení naší práce do dalších tréninků a zápasů,“ dodává Novotný.