30. 12. 1899    

6. kolo / Sobota 10. 10. 2015, 14:15 /

6. kolo / Sobota 10. 10. 2015, 14:15

SK Slavia Praha

1:0

(1:0)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

Holíková Adéla, Štichová Lucie, Sčasnárová Marie, Kolorosová Sára, Lemáková Zuzana, Baumruková Veronika, Vorlová Štěpánka, Růžičková Šárka, Netrvalová Karolína, Polcarová Barbora, Türková Adéla, Lukešová Kristýna, Mirtlová Natálie, Ajazi Anita, Němcová Eliška, Švejdová Pavlína, Cardová Karolína

statistiky

Diváci: 0

Starším žákyním Viktorie Plzeň nevyšel začátek mistrovského utkání na hřišti Slavie Praha, když se nechaly zbytečně zatlačit na svou polovinu hřiště. Po zbytečných chybách plzeňských hráček v úvodu utkání se Slávie dostala do tlaku a vytvořila si několik šancí a rohových kopů. Po těchto situacích došlo v 7. minutě k vyloučení stoperky Kristýny Lukešové a následně Viktoria inkasovala přímo z rohového kopu.

Poté Viktoriánky hru vyrovnaly. Byly po celé utkání fotbalovější, ale to nestačilo k vyrovnání ani k obratu výsledku. Utkání se neslo v duchu tvrdých soubojů o každý míč. "Jelikož holky hrály více jak šedesát minut o deseti, zasluhují pochvalu za velkou snahu o vyrovnání a dovedení utkání do vítězného konce," říká trenér starších žákyň Bohumír Bláha.