1. 11. 2016    Juniorka - reportáž

Junioři prohrávali s Duklou o tři branky, nakonec vybojovali bod za remízu 3:3

FC Viktoria Plzeň

12. kolo / Pondělí 31. 10. 2016, 13:00 /

12. kolo / Pondělí 31. 10. 2016, 13:00

FC Viktoria Plzeň

3:3

(0:3)

FK Dukla Praha

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Luhový – Vukajlovič, Teršl, Novák, Hlavatý, Hašek, Brožík, Kopřiva (80. Havel), Suchan, Sedláček, Matějka

FK Dukla Praha

Hroššo – Hájek, Barták, Kaník, Preisler, Luong Nguyen, Kozel (56.Vlček), Brejcha, Brabenec (70. Šahini), Vopat (73. Douděra), Manzia (66. Gábor)

statistiky

Branky: 62., 89. Teršl, 75. Hlavatý – 9. Brabenec, 39. Manzia, 43. Brabenec ŽK: 29. Novák (PLZ), 33. Vukajlovič (PLZ)

Diváci: 0

Ještě v 61. minutě prohrával výběr FC Viktorie Plzeň do jednadvaceti let s Duklou Praha 0:3 a vypadalo to, že si hosté jasné vedení v klidu pohlídají. Viktoriáni se ale nevzdali a ze ztraceného zápasu si připíší do tabulky bod za remízu 3:3. Vyrovnání zařídil v 89. minutě utkání Jakub Teršl.

První gól padl v Luční ulici už v 9. minutě, kdy Nguyen dostal pěknou kolmici mezi obránce a poté předložil míč nabíhajícímu Brabencovi, který zakončil do prázdné branky. Viktoria se trápila a do šancí se dostávala velmi ztěžka. Naopak hosté vyráželi do nebezpečných brejků. Aktivní Manzia celý první poločas neustále trápil obranu domácích a v závěru první půle byl za aktivitu odměněn gólem. Ve 39. minutě vystihl malou domů soupeře a následně přehodil vyběhnuvšího brankáře Luhového. Viktoria se těšila na konec první půle, ale ještě jednou inkasovala. Manzia namazal Brabencovi, který stanovil poločasový výsledek 0:3.

Po pauze na hřiště nastoupila úplně jiná Plzeň. Po sérii rohových kopů přiletěl v 62. minutě centr na hlavu Jakuba Teršla, který se na zadní tyči nemýlil. Atraktivní fotbal, při němž se obě mužstva snažila útočit, přinesl následně další branku v síti Dukly. Matějka se v 75. minutě uvolnil ve vápně a jeho střílený centr za Hrošša uklidil pohotový Michal Hlavatý. Západočeši se hnali za vyrovnáním, jehož se nakonec dostali v záběru duelu, kdy se znovu po rohovém kopu z takřka stejné pozice prosadil opět Jakub Teršl, jenž tak dokonal divoké skóre zápasu.