30. 12. 1899    

2. kolo / Sobota 25. 8. 2018, 16:00 / Dobřany

2. kolo / Sobota 25. 8. 2018, 16:00
Dobřany

FC Viktoria Plzeň

2:3

(2:2)

1.FC Slovácko

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Štichová – Baumruková, Horáčková, Kolorosová (C), Jílková (69. Remiášová) – Polcarová, Mirtlová (56. Gracias), Csordas – Belšánová (41. Růžičková), Němcová, Lukešová (51. Strašilová).

1.FC Slovácko

Fojtíková – Polášková, Škanderová (51. Žufánková), Stavjaníková, Illéšová (C) (64. Jonášová), Furiková, Pěčková (41. Muláková), Holá, Ceremugová, Šperová, Jordánková (61. Chybíková).

statistiky

Branky: 16. Němcová, 35. Csordas – 13. Holá, 23. Furiková, 48. Ceremugová, Rozhodčí: Štychová – Pachtová, Tůmová.

Diváci: 80

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „První domácí utkání jsme sice výsledkově nezvládli, ale po herní stránce byl na holkách vidět posun vpřed. První poločas měli hosté mírnou převahu v držení míče a po našich hrubých chybách dokázali dvakrát skórovat, holky však dokázaly díky bojovnosti a nasazení vždy na jejich branku reagovat a skóre dotáhnout. Bohužel nás srážely zbytečné ztráty míče a zbrklost při rozehrávce. To bylo i rozhodujícím faktorem druhého poločasu, kdy jsme se kvůli častým ztrátám míčů dostali pod tlak soupeře a rychle nám odcházely síly. Z jedné takové ztráty a nevystoupení na soupeře jsme bohužel inkasovali. Přesto jsme si dokázali vypracovat dvě velké příležitosti, ale ani jednu jsme nedokázali zužitkovat a poslední minuty byly z naší strany spíše křeč než hra, kterou se chceme prezentovat. Z utkání si je třeba vzít hlavně ponaučení do příště. Holky se učí zcela jiný styl fotbalu, než hrály doposud, a na to je potřeba čas a tvrdá práce.“