30. 12. 1899    

6. kolo / Neděle 30. 9. 2018, 16:00 / Koloděje

6. kolo / Neděle 30. 9. 2018, 16:00
Koloděje

FK Dukla Praha

1:2pen

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Dukla Praha

Žáková – Lišková, Bubáková (34. Fominykh), Senická (70. Sčasnárová), Žočková (56. Bělohlávková), Marková, Krůtová, Kubálková, Macečková (C), Hrdličková, Sovany.

FC Viktoria Plzeň

Štichová – Baumruková (77. Gracias), Kolorosová (C), Hraničková, Horáčková, Polcarová, Csordas, Jílková (68. Gajdošová), Lukešová (78. Strašilová), Remiášová (60. Belšánová), Němcová.

statistiky

Branky: 75. Krůtová – 6. Csordas, Penalty: 4:5, ŽK: Lišková – Kolorosová, Rozhodčí: Žáková – Navrátilová, Kánská.

Diváci: 40

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „Do dnešního utkání jsme šli s velkým očekáváním jak napravíme poslední nezdar z Brna. Začátek nám vyšel dokonale a proměna oproti poslednímu utkání byla znatelná. Holky dokázaly kvalitně a především rychle kombinovat, nepřidržovaly balón a byly úspěšné v situacích 1 na 1. Jedinou skvrnkou bylo, že jsme tento skvělý první poločas nezúročili více brankami než jednou, která přišla po proměněné penaltě. Šancí jsme na to měli spoustu. V druhém poločase nᚠvýkon trochu opadl a to především v kvalitě kombinací, ale přesto jsme pořád byli lepším celkem a vytvořili si další dobré šance. Bohužel jsme je neřešili dobře a soupeř nás potrestal brankou ze střední vzdálenosti těsně před koncem utkání. Utkání skončilo dělbou bodů a na následné penalty jsme tentokrát byli úspěšnější my. Holky dnes ukázaly velké srdce a bojovnost, kterou v sobě mají, a za to jim patří můj dík a obdiv. Myslím, že všem ukázali, že se posouvají vpřed a jejich výkon jde vzhůru. To co nás dnes stálo vítězství v základní hrací době, byla především naše špatná koncovka, protože šancí jsme měli spousty a na tom musíme pracovat.“