12. 10. 2018    U19 - reportáž

Skvělé vítězství! Tým složený z juniorky a dorostu U19 uspěl na Bayernu

FC Viktoria Plzeň

Přátelák / Pátek 12. 10. 2018, 16:00 / Säbener Straße

Přátelák / Pátek 12. 10. 2018, 16:00
Säbener Straße

FC Bayern Mnichov

1:2

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

FC Viktoria Plzeň

1. poločas: Novák – Plecitý, Hranáč, Fišer, Halász – Petr, Pavlík (C) – Pihrt, Řezáč, Selnar – Arzberger.
2. poločas: Bleha – Plecitý (55. Hranáč), O. Pek (C), Strmiska, Halász – J. Pek, Šulc – Václavík, Selnar (75. Řezáč), Pihrt (65. Arzberger) – Pecháček.

statistiky

Branky: 71. Franzke – 35. Arzberger (pen.), 78. Arzberger.

Diváci:

Během reprezentační přestávky byla týmu složeného z juniorky a dorostu U19 dopřána cenná zkušenost – přátelské utkání na hřišti Bayernu Mnichov. A celek pod vedením trenérů Pavla Fořta a Jiřího Žiláka si zde díky dvěma brankám Tomáše Arzbergera připsal skvělý skalp!

Viktoriáni podali v Mnichově proti kvalitnímu soupeři velice dobrý výkon. Na 1:0 dával po faulu na Selnara z pokutového kopu TomᚠArzberger, stejný hráč vstřelil také vítěznou branku v 78. minutě po krásné kombinaci z brejkové situace. Plzeň tak v tréninkovém areálu Bayernu vyhrála 2:1!

Foto: fcbayern.com

hodnocení trenéra

Pavel Fořt (FC Viktoria Plzeň): „Utkali jsme se se zajímavým soupeřem a na hře to bylo znát. Naši kluci se s tím poprali dobře, s výkonem jsme spokojeni. Chvílemi jsme soupeře i přehrávali, ale Bayern ukázal svou kvalitu a měl také zajímavé příležitosti. Jsem rád, že jsme odehráli takovéto utkání, opět nám to ukázalo několik poznatků a možností i do dalších zápasů mládežnické Ligy mistrů.“