30. 12. 1899    

20. kolo / Sobota 6. 4. 2019, 10:30 / Luční

20. kolo / Sobota 6. 4. 2019, 10:30
Luční

FC Viktoria Plzeň

0:1

(0:1)

MFK Karviná

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Bleha – Halász, Gabriel, Fišer, Žilák – Kodýdek, Ruda (79. Kotěšovec), Lehký (67. Kuhajda) – Koželuh, Vrba, Václavík (88. Pecháček).

MFK Karviná

Neuman – Mrózek, Věčorek, Kaczmarczyk, Holzer, Podbiol (88. Zych), Greguš, Vlachovský, Mader, Seriš (90. Kobza), Bielan (61. Ratica).

statistiky

Branka: 39. Mader, ŽK: Gabriel – Věčorek, Zych, Ratica, Greguš, Rozhodčí: Kožár – Cihlář, Cupl.

Diváci: 80

hodnocení trenéra

Pavel Fořt (FC Viktoria Plzeň): „Karviná je soupeř, který bojuje ve spodních příčkách tabulky, a tak jsme věděli, že bude hrát jednoduchý fotbal. V prvním poločase jsme měli zápas pod kontrolou, ale bohužel jsme neproměnili šance, které jsme měli a Karviná nám z jednoho brejku dala gól. Místo vedení jsme tak prohrávali. Po tom gólu soupeř zalezl a pouze nakopával míče, my se snažili kombinovat ve středu pole, což se nám dařilo. Měli jsme více ze hry, získávali jsme odražené míče, ale bohužel jenom po vápno. Za mě jsme byli málo agresivní v pokutovém území. Tyto zápasy bychom měli vyhrávat, bohužel se nám nepodařilo proměnit šance a prohráli jsme. Z toho jsem zklamaný, bohužel ale i takové zápasy přijdou, kdy se snažíte kombinovat a do vápna se nedostanete. Karviná na nás v obranné fázi byla dobře připravená. Musíme dát hlavy nahoru a připravit se na další zápas.“