30. 12. 1899    

12. kolo / Sobota 9. 3. 2019, 11:00 / Liberec

12. kolo / Sobota 9. 3. 2019, 11:00
Liberec

FC Slovan Liberec

5:4pen

(2:2)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FC Slovan Liberec

Skiba – Aulická, Černá, Drchalová, Heřmanská, Hurtuková, Jakubcová, Jurková, Mauerová, Váňová, Želonková, Manychová, Valtrová.

FC Viktoria Plzeň

Polívková, Menclová – Vondrovicová, Pavlíčková, Märzová, Maršíková, Mifková, Šottová, Klepsová, Holubová, Novotná, Cinková, Řemenová, Kuboušková, Marcelová, Ďurčovová, Kiselóvá.

statistiky

Branky: 15. Černá, 22. Manychová, 47. Jurková, 60. Hurtuková – 11. Mifková, 12. Märzová (pen.), 43. Marcelová, 68. Pavlíčková, Penalty: 3:1, Rozhodčí: Bohata – Proche, Zahejský.

Diváci: 20

hodnocení trenéra

Milan Lukeš (FC Viktoria Plzeň): „Bohužel se nám nepodařilo navázat na dobré výkony z přípravných utkaní a v Liberci jsme prohráli po penaltách. Rychlé vedení dva nula nás uspokojilo a hráčky se přestaly koncentrovat na hru, soupeř zpod Ještědu srovnal skóre po hrubých chybách v obraně. Ve druhém poločase jsme hru opět zlepšili, dali branku na tři dva pro nás, ale soupeř opět srovnal krok po brance po jeho jediném rohovém kopu. Po další chybě v obraně jsme dokonce prohrávali 3:4, ale ke konci utkání se nám podařilo skóre srovnat. Při hodnocení musím říci, že jsme se nedokázali prosadit přes pevnou obranu Liberce, který bránil srdnatě, někdy i s deseti děvčaty před velkým vápnem, a samozřejmě jeho kratší a užší hřiště nám také vůbec nesedlo.“