30. 12. 1899    

11. kolo / Sobota 23. 2. 2019, 10:30 / Pardubice

11. kolo / Sobota 23. 2. 2019, 10:30
Pardubice

FK Pardubice

4:1

(2:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FK Pardubice

Bidlová (79. Holcová) – Grundmannová (69. Spilková), Chabadová (55. Hýlová), Nekovářová, Vodvárková, Novotná, Fialová (76. Šindelářová), Širšová (76. Holcová), Neradová (62. Hlušičková), Betáková, Kružíková (65. Minářová).

FC Viktoria Plzeň

Štichová (41. Pančochová) - Baumruková, Kolorosová, Horáčková, Šeflová (65. Klepsová) - Polcarová, Csordas, Maršíková (52. Vondrovicová) - Belšánová (57. Gracias), Jílková, Pavlíčková.

statistiky

Branky: 5. Fialová, 39. Novotná, 48. Chabadová, 60. Kružíková – 17. Pavlíčková, ŽK: Betáková, Rozhodčí: Nováková – Karásková, Fuchsová.

Diváci: 50

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „K prvnímu jarnímu mistrovskému utkání jsme zavítali do Pardubic, kde nás čekal velice těžký a kvalitní soupeř. Vinou několika zranění a absencí jsme do utkání nastoupili s několika nadějnými hráčkami z kategorie starších žaček a v počátečních minutách byla patrná mírná nervozita a nesehranost, přičemž soupeř rychle jednu z nepozorností dokázal využít. Pro nás to byl důležitý budíček do dalších minut, protože od té chvíle jsme převzali otěže prvního poločasu, byli jsme odvážnější a rychlejší v soubojích a dařilo se nám soupeře rychle dostupovat. Velice kvalitně jsme řešili přechodovou fázi a výsledkem toho bylo srovnání v 17. minutě po zakončení výborně hrající Pavlíčkové. I v dalších minutách jsme měli obrovský tlak s mnoha nadějnými šancemi, ale bohužel jsme je nedokázali přetavit v branku. To se nám stalo osudným, protože v poslední minutě prvního poločasu jsme dostali z ojedinělé chyby v obraně nešastnou branku tzv. do šatny. Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem zvrátit výsledek a porvat se o body, ale vstup nám vůbec nevyšel a rychle jsme inkasovali potřetí. To holky hodně ovlivnilo, otupilo nᚠtlak a již jsme se nedokázali dostat zpět. Soupeř poté přidal další branku, ale i přes naše zlepšení v poslední desetiminutovce se skóre již na naší straně nezměnilo a odjíždíme poraženi. Holky musím pochválit za přístup, koncentraci a intenzitu s jakou hrály, především v prvním poločase, to byla cesta, kterou se chceme dát, musíme však pracovat na větší odvaze a přesnosti v zakončení, to nás stále trápí.“