30. 12. 1899    

Pohár – SF / Středa 6. 3. 2019, 18:00 / TCM Strahov

Pohár – SF / Středa 6. 3. 2019, 18:00
TCM Strahov

AC Sparta Praha

0:5

(0:2)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

AC Sparta Praha

Kubištová – Pirklová, Sitterová, Buryánová, Machová, Novotná (37. Přílepková), Johnová, Mrázková, Marcinková (71. Veverková), Rybínová, Kremrová.

FC Viktoria Plzeň

Holíková (66. Pančochová) – Jílková, Horáčková, Šeflová, Hermanová (61. Gracias) – Polcarová, Štichová (54. Maršíková), Csordas – Pavlíčková (69. Lukešová), Belšánová (47. Klepsová), Němcová.

statistiky

Branky: 30. Štichová, 37. Pavlíčková, 57. Csordas, 65. Klepsová, 76. Němcová, ŽK: Marcinková, Rozhodčí: Chlastáková – Navrátilová, Borodáč.

Diváci: 55

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „Dnešní utkání přineslo pouze samá pozitiva. Nejenže jsme ho výsledkově zvládli a naprosto zaslouženě postoupili do finále poháru FAČR, ale předvedený výkon a nasazení hráček byl jedním z nejlepších za celou dobu, co s nimi jsem. Holky byly schopné dodržet všechno, co jsme si v kabině řekli. Organizace hry byla daleko lepší než v předchozích zápasech, stejně jako hra našich křídel. Byli jsme schopni přehrát soupeře v nasazení v osobních soubojích a v kombinaci uprostřed pole, což bylo klíčové. Navíc holky ukázaly skvělý tah na branku a dravost, s kterou chtěly zakončovat a jít do střelby, což bylo cílem několika posledních tréninků. Celý tým musím za tento zápas pochválit, jsem na ně pyšný, protože v něm ukázali srdce, bojovnost a obětavost, kterou v sobě mají. Naším hlavním cílem nyní bude udržet tento stav a přístup i do dalších ligových kol a následně do finále poháru!“