30. 12. 1899    

Nadst. / Sobota 13. 4. 2019, 14:00 / Dobřany

Nadst. / Sobota 13. 4. 2019, 14:00
Dobřany

FC Viktoria Plzeň

3:0

(3:0)

FC Hradec Králové

sestavy

FC Viktoria Plzeň

Pančochová – Baumruková, Kolorosová, Horáčková, Hermanová (64. Jílková), Štichová, Belšánová (41. Gracias), Polcarová, J. Pavlíčková, Klepsová (50. Strašilová), Němcová (59. Csordas).

FC Hradec Králové

Kroulíková – Šolínová, Zemanová (64. Horáková), L. Pavlíčková, Ličmanová, Kotoučková, Vejrová, Kňourková, Pěrušková, Šubrtová, Sedláčková.

statistiky

Branky: 22. Němcová, 24. Němcová, 32. J. Pavlíčková, Rozhodčí: Petrželková – Šálková, Hanzlíková.

Diváci: 30

hodnocení trenéra

Vojtěch Křelina (FC Viktoria Plzeň): „Dnešním utkáním jsme započali nadstavbovou část soutěže. Již před utkáním jsme si určili jasný cíl – vyhrát tuto nadstavbu. Prvním soupeřem nám byl Hradec Králové a hned od úvodních minut jsme udávali tempo hry a drželi míč. Bohužel držení míče není vše a i přes uzemní převahu jsme byli pomalí v kombinaci a často prováhali správný moment na přihrávku nebo vyvedení míče, takže se nám nedařilo zakončení. To zlomila velice dobře hrající Jarka Pavlíčková, která nejprve skórovala po centru od Terky Klepsové, následně Eliška Němcová, která krásnou brankou zpoza velkého vápna nedala šanci brankářce a opět Jarka Pavlíčková, která v zakončení napodobila Němcovou a rovněž po střele zpoza vápna zvýšila již na 3:0. Přes tyto branky jsme měli spoustu dalších příležitostí nebo slibně se rozvíjejících šancí, ale žádnou jsme nevyřešili dobře. Ani druhý poločas nepřinesl zlepšení v řešení finální fáze, navíc hráčky polevily v pohybu bez míče. Spoustu situací jsme řešili s očima na míči místo toho, abychom měli přehled o situaci, navíc nám vázla komunikace. Takže výsledek utkání už se nezměnil a zvítězili jsme 3:0. Holky za vítězství chválím, ale nᚠvýkon nebyl vůbec ideální a zvl᚝ ve finální fázi se musíme výrazně zlepšit. Každopádně každé nové utkání je tu od toho, abychom se zlepšovali a posouvali dále a já věřím, že tak k tomu přistoupí i holky.“