30. 12. 1899    

3. kolo / Neděle 7. 9. 2014, 10:15 /

3. kolo / Neděle 7. 9. 2014, 10:15

Bohemians Praha 1905

1:1

(1:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

Bohemians Praha 1905

Malíková - Tománková, Jurávková, Ondrůšková, Tůmová - Zemjanková, Šmidrkalová, Koubová, Bezděková – Šturmová (10. Havlová, 75. Bezchlebová), Fasnerová (69. Hadašová)

FC Viktoria Plzeň

Krýslová – Pacandová, Králová (76. Nesvedová), Ondrášková, Myslíková – Markelová, Nehodová, Beštová B., Ranglová – Prokopová (12. Hanžlová), Ivaničová

statistiky

Branky: 24. Koubová – 22. Hanžlová

Diváci: 0

Ženský tým Viktorie Plzeň zavítal k dalšímu ligovému utkání na půdu pražských Bohemians. Po srdnatém výkonu si z hlavního města odvezly viktoriánky bod za remízu 1:1.


V úvodu utkání byla hra poměrně vyrovnaná, oba týmy se na trávníku spíše rozkoukávaly. Mírně navrch měly sice domácí hráčky, ale přesto si první brankovou příležitost vytvořila plzeňská Ivaničová, která ovšem nedokázala svou šanci proměnit. V tomto utkání se Plzeňanky soustředily především na zajištěnou obranu a rychlé protiútoky. Z jednoho z nich se podařilo vstřelit branku Hanžlovou. Bohužel vedení Plzně netrvalo dlouho a odpověď přišla o pár minut později. Na hranici pokutového území dostala vice prostoru domácí kapitánka Koubová a levou nohou zamířila přesně 1:1.


Po přestávce opět domácí hráčky držely více míč na svých kopačkách, ale Plzeňanky je nepoustily do žádné vyložené brankové příležitosti. Bohemka měla několik nebezpečných standardních situací, v jednom případě rozezněla i brankovou kontstrukci. V závěru zápasu byla viktoriánkám nabídnuta ještě jedna gólová příležitost, ale Hanžlová ve své šanci neuspěla.

hodnocení trenéra

„Pro nás je to cenný bod. Jsem rád, že výsledek se nám podařilo hlavně v závěru ubojovat a získali jsme tak první bod,“ říká trenér Karel Rada.