30. 12. 1899    

12. kolo / Sobota 21. 3. 2015, 11:00 /

12. kolo / Sobota 21. 3. 2015, 11:00

FC Viktoria Plzeň

2:0

(1:0)

FC Hradec Králové

FC Viktoria Plzeň

Marešová (78. Junková) - Šašková, Heřmanová (70. Troupová), Krejčová, Rovňanová - Radová, Kratochvílová (75. Hyhová), Karasová, Sládková – Jiskrová (65. Šidvicová), Vargová

statistiky

Branky: Jiskrová 2x

Diváci: 0

Do utkání nevstoupila Viktoria dobře. Kazila přihrávky a soupeř z Hradce hrozil rychlými protiútoky. Brankářka Marešová hned v úvodních minutách pochytala tři vyložené brankové příležitosti. Po patnácti minutách se domácí hráčky konečně probraly a začaly hrát svoji hru. V 36. minutě dala Jiskrová po rohovém kopu Karasové první branku. Ve druhém poločase se viktoriánkám podařilo dobře bránícího soupeře ještě více přitlačit, ale kvůli špatné koncentraci v zadních řadách a zbytečnému bezhlavému útočení, byla obrana domácích stále nezajištěna. Naštěstí již hodně unavený soupeř chyby nedokázal potrestat a tak v 63. minutě dala druhou branku Jiskrová opět po rohovém kopu Karasové.

hodnocení trenéra

„Při hodnocení utkání musím holky pochválit za způsob zahrávání standardních situací. Zlepšit určitě musíme nasazení, důraz a hlavně souhru obranné řady kde se nám poslední dobou opravdu nedaří. Myslím, že je to způsobené tím, že jsem obránce poslední dobou často měnil vlivem zranění hráček,“ hodnotí utkání trenér Milan Lukeš.