Viktoriáni, je tady nový týden plný výzev. Ta největší nás čeká hned ve středu v semifinále Mol Cupu proti Zlínu (18:00). Potřeba bude opět vaší velké podpory, cíl je totiž jasný – chceme s vámi do finále!

Naše cesta Mol Cupem začala na podzim v Mariánských Lázních, pokračovala v Olomouci a Jablonci a teď je před námi další krok. Strašně důležitý. Ve středu vyzveme v semifinále Zlín a ve hře je postup do pohárové finále, které bychom v případě odehráli proti Sparta u nás doma, tedy v Doosan Areně!

„Utkání chceme zvládnout, přikládáme mu velkou důležitost,“ má jasno hlavní trenér Miroslav Koubek. „Našim cílem je jednoznačně postup do finále. K tomu potřebujeme předvést skvělý výkon a opřít se i o podporu fanoušků, hrajeme přeci doma,“ přidává záložník Pavel Šulc.

Viktoriáni, středeční duel má v Doosan Areně výkop v 18:00, doprovodný program ve velké fanzóně odstartuje v 15:30. Permanentkáři mají vstup zajištěný v rámci své karty, pokud nemohou, prosíme je o uvolnění místa pro ostatní zájemce ZDE. Prodej vstupenek probíhá ONLINE ZDE, ve Viktoria shopu i na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky.

Týden zakončíme v neděli v 15:00 ligovým duelem proti Teplicím. Vstupenky ZDE.