Na tento víkend připadá Den matek. A my jej na Viktorce oslavíme již v sobotu. Speciální dárek jsme připravili pro žáky z projektu Viktorka do škol a nachystána je i speciální akce ve Viktoria shopu. Vezmi mámu na fotbal i ty!

V sobotu od 15:00 nás čeká další domácí duel nadstavbové části. V Doosan Areně přivítáme tým ze Slovácka. Počasí je objednané, předpověď hlásí krásných 22 stupňů a slunečno. Ideální příležitost vyrazit na Viktorku, užít si program ve fanzóně, a ještě připravit dárek pro všechny maminky u příležitosti Dne matek.

Všechny maminky z celé viktoriánské rodiny zveme v sobotu na Viktorku!

„Moje mamka chodí na každý zápas, ale tenhle zápas bude speciálně pro ni, protože je Den matek. Takže budeme chtít vyhrát pro všechny maminky,“ říká záložník Viktoria LukᚠČerv. „Zvu všechny viktoriány – vezměte mamku a vytáhněte ji taky na Viktorku,“ dodává. 

V rámci dlouhodobého projektu Viktorka do škol jsme tuto možnost dali i více než 500 žákům z partnerských základních škol. I oni mají možnost překvapit maminku a jako darovat ji lístek na fotbal. „Ze škol máme pozitivní ohlas, tento dárek jim udělal radost a žáci tak v sobotu budou moci pozvat maminku na fotbal. Věříme, že si společně užijí parádní fotbalové odpoledne, ideálně ve spojení s návštěvou velké viktoriánské fanzóny," říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Přidejte se i vy!

Vstupenky na duel FC Viktoria Plzeň – Slovácko zakoupíte ZDE.

Navíc jsme připravili speciální akci ve Viktoria shopu. Od pátku do neděle máte jedinečnou příležitost využít 20% slevy na veškeré dámské oblečení a doplňky. S použitím kódu PROMAMU lze použít jak v kamenné prodejně, tak i na eshopu.