Viktoriánské béčko má před sebou další domácí utkání, potřetí v řadě se v Luční ulici střetne s pražským týmem. Tentokrát dorazí Loko Vltavín.

Pražané se po dvaceti čtyřech odehraných kolech nacházejí na čtrnáctém místě tabulky ČFL skupiny A. Během jarní části sezony mají na svém kontě čtyři vítězství, dvě remízy a třikrát body nezískali. Naposledy se na domácí půdě střetli s FK Robstav, který v přestřelce porazili 3:2 a navázali na předchozí vítězství proti Povltavské FA.

Skóre posledního vzájemného mezi rezervou Viktorie Plzeň a Vltavínem, které se odehrálo v polovině října loňského roku, otevřel ve čtrnácté minutě ze značky pokutového kopu Petr Pejša. Viktoriáni vyrovnali osm minut před závěrečným hvizdem, a to když se prosadil Jindřich Nováček.

Posledních pět soutěžních zápasů Vltavínu:
Vltavín vs. FK Robstav 3:2
Povltavská FA vs. Vltavín 0:1
Č. Budějovice B vs. Vltavín 2:1
Vltavín vs. Králův Dvůr 0:0
Admira Praha vs. Vltavín 1:2

Poslední vzájemné soutěžní zápasy:
Vltavín vs. FCVP B 1:1
Vltavín vs. FCVP B 1:2
FCVP B vs. Vltavín 2:1
FCVP B vs. Vltavín 2:0
Vltavín vs. FCVP B 3:1

Duel mezi B-týmem Viktorie Plzeň a Loko Vltavín se odehraje v neděli 5. května od 10:30 v Luční ulici. Na zápas je jednorázové vstupné 50 Kč, zdarma mohou přijít držitelé permanentních vstupenek 2023/2024, platebních karet FC Viktoria od ČSOB a také ZTP a VIP partneři.

Upozorňujeme fanoušky, kteří přijdou podpořit B-tým přímo do Luční ulice, že dochází k omezení z důvodu rekonstrukce zázemí. Během utkání na hřišti č. 1 lze použít vstupy č. 3 - JIH a č. 1 - SEVER, v případě zápasů na hřišti č. 2. budou použity vstupy č. 1 - JIH a č. 1 - SEVER.

Zároveň bude během zápasů na hřišti č. 1 uzavřena tribuna na jižní a západní straně, v případě zápasů na hřišti č. 2 bude uzavřen prostor na východní a jižní straně hřiště. Stánek s občerstvením bude v provozu, toalety pro diváky budou zajištěny v mobilním zařízení za hřištěm č. 2. Toto omezení platí od března 2024 do září 2024.