Patrik Hrošovský si uvědomuje, že nedělní zápas na hřišti jihlavské Vysočiny nebude procházka růžovou zahradou. Souhlasí také kapitán Roman Hubník, který se v utkání s Larnakou vrátil do sestavy po delší pauze.

Zranění si Roman Hubník přivodil hned v úvodu rakouského soustředění (před utkáním s Fürthem), od té doby nehrál. Naskočil až poprvé do zápasu s kyperskou Larnakou v play-off o Evropskou ligu. „Cítil jsem se unaveně. Jsem ale rád, že jsem se nezranil a že výsledek jsme po prvním inkasovaném gólu otočili,“ říká. „Pár hodin po zápase žádnou bolest zatím necítím a uvidíme, jestli mě trenér nasadí i v Jihlavě. Zápas nás stál všechny hodně sil,“ dodává zkušený stoper.

Zápas v Jihlavě bude rozehrán v neděli v 17:00 hodin. „Bude to těžké utkání. Jihlava ještě nevyhrála, bude v domácím prostředí nahecovaná,” upozorňuje záložník Patrik Hrošovský. „Čeká nás nepříjemný soupeř, hlavně v období, kdy hrajeme pohárové zápasy. Musíme se od první minuty koncentrovat na to, abychom nechybovali a odvezli si tři body,“ přitaká Hubník.

Loňský ročník zahájila Viktoria právě v Jihlavě, kde otočila výsledek z 0:1 na 2:1. „Na ten zápas si pamatuji, bylo to náročné, když jsme tam takhle museli otáčet průběh,“ vzpomíná Hrošovský. Pamatuje si na něj také Roman Hubník. „Do hry jsem přišel v poločase a hráli jsme na tři obránce. Nakonec se nám i díky tomu podařilo otočit. Doufám ale, že tentokráte od začátku povedeme a zápas bude mít jednodušší průběh,“ uzavírá kapitán.