V lize válíme, užíváme si každý zápas. Naposledy jsme s vámi zádech dokázali ve šlágru podzimu přehrát Slavii a Doosan Arena byla narvaná k prasknutí. Teď je před námi další podzimní vrchol – boj o postup ze základní skupiny Evropské ligy. Ve čtvrtek 23. listopadu od 19.00 si to rozdáme s rumunským FCSB. Budete u toho?

S FCSB jsme v letošní sezoně odehráli již tři utkání. Po výsledcích 2:2 a 1:4 nás Bukureš vyřadila z třetího předkola Ligy mistrů, na úvod skupinové fáze EL vyhrála 3:0. Negativní sérii nyní hodláme přetrhnout. Bývalé Steaue máme co vracet! A rozhodně chceme ukázat, že máme velkou sílu - hlavně díky vám. Doosan Arena je nᚠdům, nᚠhrad.

Evropská liga je velmi atraktivní soutěž. Nabízí skvělou atmosféru, neopakovatelné momenty... Postup ze skupiny máme ve svých rukách, proti FCSB potřebujeme vyhrát, zlomit rumunské prokletí. Čeká nás jeden z vrcholů podzimní části sezony, který byste si rozhodně neměli nechat ujít!

Lístků je stále dostatek. K dostání jsou jak na webu Plzeňské vstupenky online, tak i ve Viktoria shopu každý všední den od 9 do 17 hodin již od 190 Kč.

Čeká nás velký zápas o vše v Evropské lize. Viktoriáni, budete u toho i vy?

Ceník vstupenek
1. kategorie 580 Kč
2. kategorie 420 Kč
3. kategorie 290 Kč
4. kategorie 190 Kč