Devátý ročník tipovačky má opět jiného vítěze, kterým je Lucky3618. Druhé místo vybojovala Zuzi, které se tohle již povedlo podruhé v historii. Milancerv skončil na třetím místě.

Devátý ročník tradiční tipovačky na webových stránkách klubu byl co do čísel a statistik rekordní, ač se tipovalo o dvě kola méně. Na stránkách Viktorky bylo vyplněno celkem 2804 tipů, což znamená, že poprvé v historii byl průměrný počet tipů na jedno kolo vyšší než 100. Během sezony se vytvořil i nový rekord účasti v jednom kole, který nyní činí 115. Do tipovačky oproti loňsku zasáhlo o 33 tipujících více, tj. celkem 202. Rekord ze 7. ročníku, kdy tipovalo celkem 203 tipujících, překonán tedy o fous nebyl. V průběhu soutěže bylo opět několik zpestření, které tipovačku zatraktivnily. Jednalo se o použití žolíku, po podzimní části bonusové otázky a nakonec vložené dvojnásobné a trojnásobné kolo. 

Spousta tipujících bere soutěž velmi vážně, a pokud náhodou dojde k nějaké chybě, ozvou se, nebo naopak soutěž chválí. Hladký průběh tipovačky by však nebyl možný bez skvěle fungující vazby mezi organizátorem a klubem. Zde se potvrdilo, že jak roste kvalita Viktorie Plzeň, tak roste i kvalita tipovačky, zejména pak po organizační stránce.

Jaký bude jubilejní 10. ročník? Lze očekávat, že nás bude čekat celých 30 kol, žolíci, bonusové otázky nebo vícenásobná kola. Možná se dočkáme i nějaké novinky. Protože jsou klubem do soutěže vloženy velmi hodnotné výhry, lze očekávat opět zvýšený zájem o tuhle soutěž. Vždy hlavní výhra v podobě dvou permanentek pro vítěze a jedné permanentky pro druhého a třetího je v souvislosti s úspěchy Viktorie Plzeň pro každého ohromně velkým lákadlem. Tipující do desátého místa navíc opět čekalo pozvání na slavnostní vyhlášení a s tím spojené obdržení krásných dárků od Viktorie Plzeň. V tomto ohledu se potvrdilo, že Viktorka Plzeň kromě sportovních úspěchů zvládá i skvělou péči o fanoušky. Do nového ročníku si lze v rámci tipovačky položit několik otázek. Povede se někomu konečně vyhrát podruhé celý ročník, nebo bude opět zcela nový, už desátý, vítěz? Posunou se opět hodnoty v počtu tipujících či v počtu jednotlivých tipů?

Na tipovanou již brzy….

Fotogalerie