Po ligovém utkání s Boleslaví čeká na fotbalisty Viktorie Plzeň další duel v rámci Evropské ligy. Ve čtvrtek 26. listopadu se svěřenci Karla Krejčího představí v Bělorusku proti týmu Dinama Minsk. Z důvodu rekonstrukce stadionu soupeře se zápas od 17 hodin CET (19 hodin lokálního času) odehraje na stadionu v Borisově.

Také do vzdálené destinace se za Viktorií vypraví její fanoušci, aby týmu pomohli zabojovat o naději pro prostup do jarní vyřazovací části. Všem fanouškům, kteří dorazí za týmem do Běloruska, zajistí Viktoria vstupenku zdarma. Distribuce bude probíhat přímo na místě, u vchodu do sektoru hostujících fanoušků. Fanoušky bude již 90 minut před utkáním očekávat zástupce klubu, který bude zajišovat jak samotnou distribuci vstupenek, tak případně pomoc v komunikaci s bezpečnostními složkami soupeře. 

Zástupce klubu bude na místě minimálně do startu utkání. Viktoria na startu následujícího týdne poskytne na webových stránkách fanouškům veškeré organizační pokyny včetně základních bodů návštěvního řádu stadionu v Borisově. Pro případné problémy s distribucí vstupenek přímo v Borisově mohou fanoušci využít telefonní číslo tiskového mluvčího klubu Pavla Pillára (608 348 210).