Už jen několik dnů zbývá do očekávaného zápasu Viktorie Plzeň se Spartou Praha. Fanoušci ze západu Čech se jistě v hojné míře vypraví na duel do hlavního města podpořit Viktorii na jejím tažení domácí soutěží. Do ukončení prodeje vstupenek do sektoru hostí letenského stadionu zbývá pouze několik desítek hodin.

Poslední možností, jak si zakoupit lístky a vidět tak naživo utkání Viktorie na Spartě, bude čtvrteční a páteční prodej ve Viktoria shopu v přízemí severní věže Doosan Areny. V oba dva dny bude fanshop otevřen mezi devátou a sedmnáctou hodinou. „V prodeji zbývá posledních několik desítek vstupenek. Každý, kdo s nákupem ještě váhá, by měl vědět, že nyní je opravdu ta poslední šance, jak si lístky zajistit,“ vzkazuje fanouškům tiskový mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pro největší opozdilce bude otevřena pokladna také v neděli 15. října od 12 do 15 hodin. Na pokladnách bude možné zakoupit nejen vstupenky na zápas na Spartě, ale také vouchery na dopravu autobusy do hlavního města a zpět. Kompletní informace o autobusové dopravě ZDE. Přímo na stadionu v Praze už nebude prodej jednotlivých vstupenek spuštěn, lístky do plzeňského sektoru je možné zakoupit pouze ve Štruncových sadech.