Viktorii Plzeň čeká po vítězném utkání s Brnem výjezd na hřiště soupeře, v neděli 24. dubna se svěřenci trenéra Karla Krejčího utkají v Praze s domácí Spartou. Šlágr 26. kola Synot ligy si jistě nenechá ujít množství plzeňských fanoušků, si stále mohou kupovat vstupenky v plzeňském fanshopu.

Pro nákup mohou nyní všichni fanoušky využívat přímo Viktoria shop v areálu Doosan Areny. "Jeden fanoušek bude mít možnost zakoupit si dvě vstupenky na zápas na Spartě,“ informuje tiskový mluvčí Pavel Pillár. "Sektor určený plzeňským fanouškům disponuje kapacitou 1800 míst, v současné době zbývá v prodeji přibližně 200 posledních vstupenek. V případě předčasného nevyčerpání celkové kapacity se prodej vstupenek uzavře v pátek v 17:00 hodin," dodává Pillár.

Partner Viktorie, společnost Data Expres, připravila pro příznivce Viktorie možnost autobusové dopravy do Prahy a zpět. „Velká část fanoušků zvolí dle našich informací individuální dopravu, k dispozici je také smysluplné vlakové spojení na zápas i zpět do Plzně. Autobusy jsou však již tradičním doplňkem pražských výjezdů a jsme rádi, že nebudou chybět ani tentokráte," doplňuje Pillár. 

Posledních několik voucherů na autobusovou dopravu je nadále v prodeji ve fanshopu Viktorie Plzeň. 

Cena za přepravu od Doosan Areny k letenskému stadionu a zpět byla společností Data Expres stanovena na 200 Kč. Prodej jízdenek na autobusovou dopravu bude probíhat do středečních 17 hodin.

Autobusy budou odjíždět z parkoviště před domem dětí a mládeže (proti parkovacímu domu Rychtářka) v neděli v 16:45, bezprostředně po skončení zápasu na Letné je naplánovaný odjezd zpět do Plzně. „Veškeré informace směrem k přesnému parkování autobusů během samotného duelu a souvisejícímu nástupnímu místu po skončení zápasu dá Viktoria fanouškům k dispozici po obdržení kompletních informací ze strany pořadatelů a bezpečnostních složek. Poukaz na autobusovou dopravu bude možné zakoupit pouze k vydané vstupence, tzn. není možné nakupovat samotné vouchery,“ uzavřel tiskový mluvčí Viktorie.


Volný prodej vstupenek na utkání na Spartě


St 20. 4. 9 – 17 fanshop
Čt 21. 4. 9 - 17 fanshop
22. 4. 9 - 17 fanshop