Viktorii Plzeň čeká po domácím utkání se Slováckem výjezd na hřiště soupeře, v sobotu 9. května se svěřenci trenéra Miroslava Koubka utkají v Praze s domácí Spartou. Šlágr 27. kola Synot ligy si jistě nenechá ujít množství plzeňských fanoušků, pro které Viktoria spouští předprodej vstupenek.

Všichni zájemci o venkovní utkání vedoucí Viktorie Plzeň na půdě druhé Sparty Praha si mohou zajistit vstupenky od čtvrtka 30. dubna, kdy budou od 9 do 18 hodin otevřeny pokladny za severní tribunou. „Konec pracovního týdne, tedy čtvrtek a pátek, bude vyhrazen pro držitele platných permanentních vstupenek. Oproti jedné předložené permanentce si každý fanoušek může zakoupit jeden lístek v hodnotě 150 korun,“ informoval tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Pražský klub uvolnil pro potřeby plzeňských fanoušků celkem 1440 vstupenek do sektoru hostujících vlajkonošů. „V případě, že tato kvóta nebude permanentkáři vyčerpána, bude v sobotu od 11:30 na pokladnách za severní tribunou spuštěn volný prodej vstupenek. Jeden fanoušek bude mít možnost zakoupit si dvě vstupenky na zápas na Spartě,“ dodal Pillár. 

Plzeňský klub připravil pro své fanoušky pět autobusů, které dopraví příznivce Viktorie do Prahy a zpět. „Vzhledem k prodlouženému víkendu nebylo pro tuto chvíli možné zajistit větší počet autobusů, dle našich informací navíc drtivá většina fanoušků zvolí možnost individuální dopravy. Prodej voucherů na autobus bude zahájen rovněž ve čtvrtek 30. dubna. Cena za přepravu od Doosan Areny k letenskému stadionu a zpět je stanovena na 200 korun. Autobusy budou odjíždět od severní tribuny Doosan Areny v sobotu 16:15, bezprostředně po skončení zápasu na Letné je naplánovaný odjezd zpět do Plzně,“ doplnil informace Pavel Pillár. „Veškeré informace směrem k přesnému parkování autobusů během samotného duelu a souvisejícímu nástupnímu místu po skončení zápasu dá Viktoria fanouškům k dispozici ještě do spuštění samotného prodeje voucherů. Poukaz na autobusovou dopravu bude možné zakoupit pouze k vydané vstupence, tzn. není možné nakupovat samotné vouchery,“ uzavřel tiskový mluvčí Viktorie.

Předprodej vstupenek na zápas na Spartě pro permanentkáře:

Čt 30. 4. 9 – 18 pokladny severní tribuna
1. 5. 9 – 18 pokladny severní tribuna

Předprodej voucherů na dopravu do GeneraliAreny a zpět:

Čt 30. 4. 9 – 18 pokladny severní tribuna
1. 5. 9 – 18 pokladny severní tribuna

Případný volný prodej vstupenek a voucherů:

So 2. 5. 11:30 – 18:00 pokladny severní tribuna