V neděli čeká Viktorii důležitý zápas. Od 16 hodin se totiž v pražském Edenu utkají s aktuálním lídrem soutěže Slavií. Před vyprodaným hledištěm se bude hrát „o šest bodů“. A fotbalisté Patrik Hrošovský s Lukášem Hejdou v rozhovoru prozradili, že se na zápas velmi těší.

„Co jsem slyšel, tak bude vyprodáno. Před plným hledištěm se hraje lépe, očekávám velký zápas,“ řekl stoper Viktorie. Podobně hovořil i slovenský reprezentační záložník Hrošovský: „Takové zápasy mám nejradši. Většinou je vyprodáno a atmosféra je velmi dobrá, hodně se na to těším.“

Plzni klape obrana, inkasovala nejméně branek v celé soutěži (9) a z posledních sedmi ligových duelů obdržela jednu jedinou branku. Slavia zase v minulém kole vyhrála hned 8:1 na půdě poslední Příbrami. „Neinkasujeme a jsme za to rádi, ale uvidíme, jak to bude vypadat v neděli. Věřím, že nás Slavia hodně prověří. My budeme vycházet z toho, jak jsme hráli doteď,“ předesílá LukᚠHejda.

Co by duel mezi týmy trenérů Romana Pivarníka a Jaroslava Šilhavého mohlo rozseknout? „Klíčové bude, kdo dá první gól. Ten je vždy důležitý,“ uvědomuje si Patrik Hrošovský. „Věřím také, že nás fanoušci budou podporovat jako v každém zápase,“ těší se na vyprodaný hostující sektor.


Lukáše Hejdu a i ostatní viktoriány bude v Edenu podporovat také spousta rodinných příslušníků a přátel. „Zájem o lístky od známých byl velký. Ty, které jsem dostal, jsem rozdal a žádné další nesehnal,“ sdělil Hejda.

Viktoria půjde do boje proti Slavii v neděli v 16 hodin.