Pavel Horváth, ikona plzeňské Viktorie a strůjce největších úspěchů v moderní éře klubu, se rozloučí s bohatou kariérou utkáním za účasti bývalých spoluhráčů i současných kamarádů.

Čtyři dny měli na zakoupení vstupenek držitelé permanentních vstupenek, využili bezmála 5500 tisíce svých platných rezervací. Ve čtvrtek 21. května od 9 hodin se spustí volný prodej vstupenek, jeden fanoušek si bude moct na pokladnách za severní tribunou zakoupit maximálně 4 vstupenky. „Cena vstupenek je stanovena na 50 Kč, veškerý zisk z této akce bude věnován na charitativní účely,“ dodává Pillár. "Do volného prodeje půjde 2400 vstupenek, lístky zbývající do plné kapacity obsadí partneři klubu, mládežníci Viktorie a také blízcí hráčů i dalších aktérů benefičního utkání.

Rozlučka s Pavlem Horváthem uzavře aktivní hráčskou kariéru plzeňské fotbalové legendy, popřát mu přijede množství osobností sportovního i kulturního života. Veškeré podrobnosti o akci se fanoušci dočtou zde. „Mezi fanoušky je o vstupenky obrovský zájem, dá se předpokládat, že vyprodáno bude během několika dnů,“ ukončil informace tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.


Volný prodej:
Čt 21. 5. 9 – 18 Pokladny za severní tribunou
Pá 22. 5. 9 – 18 Pokladny za severní tribunou

Případné další dny prodeje budou následně upřesněny.