Už v těchto dnech si všichni plzeňští fanoušci mohou zakoupit druhé číslo lifestylového speciálu s fotbalovou tematikou FCVP!

„Premiérové vydání se mezi fanoušky setkalo s velkou odezvou, věříme, že na úspěšný výkop navážeme i druhým číslem, ve kterém rozebíráme aktuální témata týkající se plzeňského klubu a nabízíme také pohled za oponu ligového fotbalu,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. Ve druhém pokračování speciálu FCVP! lze kromě rozsáhlého profilového rozhovoru se strůjcem úspěšného podzimního ligového tažení Karlem Krejčím najít také průřez dosavadní kariéry Patrika Hrošovského, rozhovor s životní partnerkou Jana Kovaříka, která prozradí, jaké je sdílet domácnost s prvoligovým fotbalistou, nebo dvoustranu věnovanou oblíbené hudbě v plzeňské kabině. Aktuální vydání speciálu FCVP! se věnuje také ženskému týmu, z jehož tréninku přináší obsáhlou reportáž. Nebude chybět také životní příběh plzeňské legendy Františka Plasse, nebo soutěž o ceny z viktoriánského fanshopu.

Kromě 36 stran kvalitního čtení nabízí druhé číslo klubového časopisu také unikátní velkoformátové plakáty Tomáše Hořavy a Pavla Horvátha představujícího se v netradiční roli kuchaře. Mezi stránkami FCVP! lze najít celkem pět plakátů, na kterých nechybí František Rajtoral, David Limberský a Ondra Vaněk. Nejmenší fanoušky Viktorie jistě potěší závěrečná dvoustrana, která navazuje na tradici dětského časopisu Viky, včetně dalších čtyř sběratelských kartiček.

Druhé vydání speciálu FCVP! je možné zakoupit již nyní ve Viktoria shopu, na vybraných čerpacích stanicích ONO v západočeském regionu, v Informačním centru města Plzně na nám. Republiky, ale i v prodejnách Bílá myš v plzeňských obchodních centrech Olympia a Plaza.

Nově přichází možnost předplatného, se kterým standardní cena 69 Kč klesne na 55 Kč, pro držitele permanentních vstupenek FCVP dokonce až na 35 Kč za výtisk. Kompletní informace o předplatném si fanoušci mohou přečíst na stránkách www.fcvpspecial.cz.