30. 12. 1899    

28. kolo / Sobota 6. 5. 2017, 15:30 / Areál Vlastislava Marečka

28. kolo / Sobota 6. 5. 2017, 15:30
Areál Vlastislava Marečka

FC Trinity Zlín

1:2

(0:1)

FC Viktoria Plzeň

sestavy

FC Trinity Zlín

Šiška – Maršálek (83. Matyáš), Červenka (62. Janků), Nečas, Tureček, Štěpánek, Pavlíček, Venený, Hellebrand, Kolář, Slaměna (89. Novák).

FC Viktoria Plzeň

Šampalík – Svoboda, Míka, Čihák, Ryška (77. Holík) – Petr, Pavlík (C) – Arzberger (62. Pihrt), Vais (89. Řezáč), Pfeifer – Vilček.

statistiky

Branky: 69. Pavlíček – 3. Vilček, 49. Nečas (vl.), ŽK: Venený – Čihák, Míka, Pavlík, Rozhodčí: Denev – Poláček, Šimoník.

Diváci: 100

hodnocení trenéra

Jiří Kohout (FC Viktoria Plzeň): „Začali jsme velmi dobře, ale tutovku Arzbergera, který šel sám na brankaře Šišku, jsme ještě neproměnili. Další šanci už ano, když se po tečované střele trefil Vilček. I nadále jsme působili aktivněji, ale postupem času domácí vyrovnali hru. Při jedné šanci Zlína jsme měli štěstí, jelikož střela domácích trefila tyč. Vstup do druhého poločasu nám rovněž vyšel, když si domácí obránce srazil centrovaný míč do vlastní branky před dobíhajícím Arzbergerem. Vedli jsme o dvě branky a domácí vrhli vše do útoku a hráli na riziko. My jsme pozorně bránili a v několika příležitostech nás podržel brankář Šampalík. Kontaktní branku domácí vstřelili po standardní situaci v 69. minutě. Ve zbytku zápasu se již žádný z týmů gólově neprosadil, a tak odvážíme ze Zlína velice cennou výhru.“