Viktorku čekají v následujících týdnech velmi důležité a pro fanoušky atraktivní zápasy jak v Konferenční lize, tak domácí soutěži. Přinášíme aktuální informace, jak je to se vstupenkami na duely se Servette FC a Spartou.

VSTUPENKY NA DOMÁCÍ DUEL SE SERVETTE FC

REZERVACE PRO PERMANENTKÁŘE – všichni permanentkáři mají svá místa rezervovaná ještě do sobotních 18:00. Vstupenku si oproti permanentce můžete zakoupit přímo na Ticketpointu Doosan Areny nebo online na webu permanentka.com.

VOLNÝ PRODEJ – volný prodej odstartuje již dnes, tedy v pátek ve 13:00. Vstupenku pořídíte přímo na Ticketpointu Doosan Areny nebo online na Plzeňské vstupence. 

Kompletní informace včetně otevírací doby pokladen a ceníku naleznete ZDE.

VÝJEZD DO ŽENEVY

Vstupenky na čtvrteční výjezd na utkání Servette FC – FC Viktoria Plzeň (21:00) jsou již v prodeji online. Zakoupit přímo si je můžete ZDE. Kompletní informace pak naleznete ZDE.

DOMA SE SPARTOU

Na utkání se Spartou (neděle, 10. 3. od 18:00 v Doosan Areně) zbývají poslední kusy vstupenek. Zakoupit je můžete ve Viktoria shopu. Zároveň bychom rádi požádali permanentkáře, kteří na tento duel z jakéhokoli důvodu nemohou přijít, aby nabídli svou vstupenku skrze systém Nabídni své místo a mohli jsme jej takto uvolnit pro ostatní zájemce. Věříme, že všichni dorazíte!