Již v sobotu vstoupí do jarní části ČFL i viktoriánské béčko. Pro utkání na Motorletu budou trenérovi Parláskovi k dispozici i dva talentovaní hráči z Nigérie, kteří zůstanou pro jarní část v klubu na testech.

Osmnáctiletý útočník James Bello a devatenáctiletý stoper Mitchell Ejedegba přišli do Viktorie na zkoušku z akademie Right2win v Nigérii. S B-týmem absolvovali již část zimní přípravy a budou v něm působit i během jarní části sezony. „Oba hráči se jeví velmi zajímavě, rozhodli jsme se, že u nás zůstanou ještě během jara na test a pak si vyhodnotíme, zda v našem klubu budou působit i nadále,“ uved sportovní ředitel Viktorie Daniel Kolář.

První mistrovské utkání jara čeká rezervu Viktorie již zítra v 10:15 na hřišti pražského Motorletu. "Myslím, že jsme na jarní start ČFL dobře nachystáni, už se samozřejmě těšíme na první ostrý zápas," říká trenér viktoriánské rezervy Josef Parlásek. "Příprava proběhla podle představ, všechno jsme odtrénovali a odehráli tak, jak bylo naplánováno. Na začátku nás trochu trápila zranění, ale povedlo se vše doléčit a teď už vyhlížíme první zápas," dodává. A jaký očekává zápas na Motorletu? "Samozřejmě první zápasy bývají vždy trošku ošidné, bude se hrát na umělé trávě, ale myslím, že jsme dobře připraveni a řádně nažhaveni," má jasno Parlásek před ostrým jarním startem v ČFL.