Boj o historické čtvrtfinále! Přinášíme informace ke vstupenkám na duel se Servette FC Viktoriáni, je tady boj o čtvrtfinále Evropské konferenční ligy. Proti švýcarskému týmu ze Ženevy se chceme porvat o historický zápis, kterým by byl poprvé v klubové historii postup mezi posledních 8 týmů evropské soutěže. O všem rozhodne domácí odveta v Doosan Areně, která je na programu ve čtvrtek 14. března od 18:45. Přinášíme informace o prodeji vstupenek.

Základní skupinu Viktorka zvládla s rekordním počtem 18 bodů a postoupila přímo do jarního osmifinále Evropské konferenční ligy. Tedy do fáze, kterou si ve své historii zahrála v evropských pohárech již třikrát, když se utkala s Fenerbahce, Lyonem a naposledy Sportingem Lisabon. Vzpomínáte na ty úžasné bitvy? Teď se ale chceme pokusit udělat ještě o krok více, dostat se mezi osm nejlepších. Tato obrovská výzva je nyní před námi – BOJ O HISTORICKÉ ČTVRTFINÁLE!

„Budeme se chtít porvat o postup. Na hřišti nás rozhodně nečeká lehký soupeř, ale společně s našimi fanoušky v zádech musíme udělat maximum a porvat se o něj,“ má jasno záložník LukᚠKalvach. „Na oba zápasy se strašně těším, bude to pro mě premiéra v evropských pohárech. Cílem je pokusit se navázat na skvělý podzim, co kluci předvedli a dostat se do další fáze by bylo fantastické,“ přidává se záložník LukᚠČerv.

Viktoriáni, pojďte do toho s námi!

Přinášíme vám veškeré důležité informace k prodeji vstupenek na utkání FC Viktoria Plzeň – Servette FC, který odehrajeme v Doosan Areně ve čtvrtek 14. března od 18:45. Právě tady, u nás doma, ve Štruncákách se rozhodne o tom, kdo se probojuje mezi 8 nejlepších týmů Evropské konferenční ligy.

PŘEDPRODEJ PRO PERMANENTKÁŘE

Jako první dostanou šanci na nákup vstupenek tradičně naši permanentkáři. Pro ně startuje předprodej v úterý 27. února ve 13:00 na Ticketpointu Doosan Areny či online na webu permanentka.com. Rezervovaná místa pro permanentkáře budou až do soboty 2. března do 18:00. Návod na nákup vstupenky na permanentka.com naleznete ZDE

Kromě rezervace svého místa nabízíme všem držitelům celosezónních karet i cenové zvýhodnění. Jako pro většinu evropských duelů dochází k blokaci středových částí sektorů S8 a T9 na protilehlé a sektory C a D na hlavní tribuně pro potřeby UEFA a jejích partnerů. Majitelé permanentek z těchto sektorů budou mít automaticky vytvořenou rezervaci na nejbližším volném místě. Pokud budou chtít rezervaci přesto přesunout, nebo změnit, rádi jim pomůžeme na Ticketpointu v Doosan Areně, případně na zákaznické lince Plzeňské vstupenky.

Kontakt na linku: +420 277 012 677 (po – pá 8:00 – 17:00)

VOLNÝ PRODEJ

Volný prodej vstupenek na duel se Servette FC bude spuštěný v pátek 1. března ve 13:00. K zakoupení budou jak na Ticketpointu Doosan Areny, tak online na webu plzenskavstupenka.cz a na všech prodejních místech Plzeňské vstupenky (seznam prodejních míst ZDE).

CENÍK VSTUPENEK

PERMANENTKÁŘI

1. KATEGORIE 740 Kč

2. KATEGORIE 580 Kč

3. KATEGORIE 450 Kč

4. KATEGORIE 360 Kč

VOLNÝ PRODEJ

1. KATEGORIE 890 Kč

2. KATEGORIE 700 Kč

3. KATEGORIE 540 Kč

4. KATEGORIE 430 Kč

OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

Úterý, 27. 2. 13:00 – 17:00

Středa, 28. 2. 9:00 – 17:00

Čtvrtek, 29. 2. 9:00 – 17:00

Pátek, 1. 3. 9:00 – 17:00

Sobota, 2. 3. 9:00 – 17:00

Neděle, 3. 3. 13:00 – 17:00

(dále bude upřesněno)

VSTUPENKY NA ZÁPAS VENKU

„Věříme, že nás hodně fanoušků dorazí podpořit i na první zápas do Ženevy, který bude hodně důležitý. Na jejich podporu se těšíme,“ má jasno TomᚠChorý. Viktoriáni, pojeďte na výjezd! Duele Servette FC – FC Viktoria Plzeň se odehraje ve čtvrtek 7. března od 21:00 na Stade De Genéve. V tuto chvíli komunikujeme s domácím klubem a jakmile obdržíme kompletní informace ke vstupenkám, ihned je našim fanouškům předáme.