Boj o historické čtvrtfinále se blíží! Již příští čtvrtek vstoupíme do souboje se Servette FC utkáním v Ženevě (21:00). Přinášíme potřebné informace k prodeji vstupenek na venkovní osmifinálový duel Evropské konferenční ligy.

Vstupenky na zápas Servette FC – FC Viktoria Plzeň jdou do prodeje právě teď!

Jedna vstupenka do sektoru hostů (X a W) určenému viktoriánům stojí 25 Švýcarských franků (cca 665 Kč) a zakoupit ji je možné ONLINE ZDE. (Návod na zakoupení naleznete zde)

„Ženeva je pro fanoušky určitě zajímavá destinace, která je i velmi dobře dostupná. Takže všichni věříme, že nás na takto důležitý zápas přijede podpořit co největší počet našich fanoušků, určitě je budeme v prvním duelu potřebovat stejně jako následně v domácí odvetě,“ věří trenér Miroslav Koubek.

Detailní informace organizaci utkání přímo na stadionu (příjezd, parkování, řád stadionu, meeting point) přineseme v následujících dnech v tradičních INFORMACÍCH PRO FANOUŠKY tak, jak jste zvyklí před každým výjezdem na venkovní utkání.

Pro fanoušky na vozíku je vstupenka pro ně a jeden doprovod zdarma, pokud je i druhý doprovod, je nutné zakoupit si plnohodnotnou vstupenku. Pokud máte o místo vyhrazené pro ZTP zájem, ozvěte se prosím na email hanzlik@fcviktoria.cz do pátečních 10:00.

Pokud ještě nemáte zajištěnou vlastní dopravu do Ženevy, můžete se přidat k fanouškovské skupině, která pořádá autobusový výjezd. Hlásit se je možné u Zdeňka Pavla na telefonu 606 594 326, odjezd je ve středu ve 20:00 od PD Rychtářka, návrat v pátek ráno. Cena autobusového výjezdu je 2 200 Kč.

Viktoriáni, pojeďte společně s námi na výjezd, boj o historické čtvrtfinále je tady!

Vstupenky na odvetu v Doosan Areně lze zakoupit od úterý 27. 2. v předprodeji pro permanentkáře, v pátek 1. 3. pak odstartuje i volný prodej. Kompletní info včetně ceníku ZDE.