Cenné vítězství si o víkendu připsala nejstarší mládežnická kategorie. Devatenáctka díky dvěma brankám Jamese Bella zvítězila na Slavii. Kategorie U15 nasázela v Teplicích pět branek. Starší a mladší žačky znovu dominovaly.

Slavia vs. FCVP U19 1:2
Střelci:
90. Jinoch - 15. Bello (pen.), 81. Bello
Hodnocení trenéra Davida Vaněčka: „Podali jsme velmi kvalitní a kompaktní výkon směrem do defenzivy, z minima příležitostí jsme dokázali vstřelit dvě branky a vezeme si cenné vítězství!”


Příbram vs. FCVP U18 1:1
Střelci:
6. Čajko - 64. Kardoš K.
Hodnocení trenéra Roberta Vágnera: „Myslím si, že domácí byli v prvním poločase nebezpečnější a celkově i fotbalovější a mohli jsme prohrávat výrazněji. O přestávce jsme si něco řekli, trošku změnili rozestavení a zaslouženě jsme vyrovnali a při troše štěstí, jsme mohli zápas překlopit na naší stranu.”


Slavia vs. FCVP U17 2:0
Střelci:
13. Čížek, 17. Németh


Příbram vs. FCVP U16 3:3
Střelci:
19. Sadílek, 40. Vaněček, 47. Kareš - 2. Matys, 63. Shyshkevych, 66. Lexa
Hodnocení trenéra Ondřeje Šimla: „Sehráli jsme minimálně vyrovnané utkání, asi bych řekl, že jsme v zápase měli i víc šancí, jak soupeř. Proměnili jsme tři z nich, a protože jsme třikrát inkasovali, tak si vezeme remízu.”


Teplice vs. FCVP U15 2:0
Střelci:
18. Anderla, 74. Kulas
Hodnocení trenéra Martina Vísnera: „První poločas jsme byli opticky lepším týmem, přesto jsme prohrávali 1:0, po propadlém centru v pokutovém území. Ke vstřelení branky nám však chybělo více klidu ve finální fázi a někdy se jednalo o neadresné centry, které soupeř dokázal vždy odvrátit. Druhý poločas již méně fotbalu z obou stran, v závěru jsme udělali chybu při vyběhnutí brankáře, kterou soupeř potrestal na konečných 2:0. I přes porážku najdeme především z 1. poločasu několik pozitiv, rozhodovalo se však v pokutových územích a tam byl soupeř především z pohledu efektivity lepší.”


Teplice vs. FCVP U14 0:5
Střelci:
26. Kovařík, 55. Hochman, 57. Krajník, 63. Kovařík, 78. Veselý
Hodnocení asistenta trenéra Daniela Sýse: „V Teplicích nás čekal velmi těžký zápas, o čemž se přesvědčila v minulém kole i Sparta, která tam remizovala 0:0. Zápas byl po celou dobu vyrovnaný. Naše zbytečné ztráty dostávaly soupeře do zajímavých situací, které ale díky naší obětavosti a zodpovědnosti v defenzivě nevyústily v žádnou velkou šanci. My jsme naopak celý zápas byli velmi nebezpeční po zisku míče z rychlých přechodů do útoku, ze kterých jsme zápas nakonec rozhodli.”


Liberec vs. FCVP U13 13:4
Střelci:
1. Karasinski, 4. Karasinski, 11. Karasinski, 14. Karasinski, 30. Kostovský, 33. Yefremenko, 39. Yefremenko, 43. Karasinski, 57. Procházka, 64. Karasinski, 67. Šámal, 76. Svatoš, 86. Yefremenko - 5. Lavička, 60. Lavička, 62. Harrison, 71. Minařík
Hodnocení trenéra Tomáše Hada: „V utkání jsme narazili na fyzicky vyspělejšího, ale i fotbalovějšího soupeře. Na menším hřišti s velkými brankami je většina chyb potrestaných gólem. Soupeř byl v poslední třetině hřiště značně lepší, a také proto jsme utrpěli porážku s vysokým rozdílem ve skóre.”


Liberec vs. FCVP U12 3:1
Střelci:
12. Miko, 75. Dočekal, 90. Miko - 13. Zeman
Hodnocení trenéra Josefa Šnebergera: „Šlo o bojovné utkání, které v poli bylo velice vyrovnané. Vyšší tempo nám odkrylo naše rezervy, ve kterých se budeme chtít posouvat.”


FCVP Ženy vs. Liberec 0:0
Hodnocení trenéra Pavla Hudečka:
„Do utkání jsme šli se záměrem dobré obranné fáze a rychlým přechodem do útoku. To se nám velmi dobře dařilo až na starou bolest, což je nedotahování situací před brankou soupeřek do zakončení. Hra byla vyrovnaná bez výrazných příležitostí na obou stranách. Ve druhém poločase jsme soupeřky nepustili vůbec k žádnému zakončení a sami jsme měli tři skvěle rozehrané protiútoky. Bohužel nám ve finální fázi stále chybí důslednost a správné řešení. V tomto utkání je to obzvl᚝ škoda, protože by nás výhra hodně přiblížila do top 4 pro nadstavbovou část. Nicméně je vše stále otevřené. Příští víkend hrajeme na Spartě, což bude další těžká zkouška pro naše mladé hráčky.”


FCVP WU15 vs. Braník 9:1
Střelci:
16. Šimánková, 33. Kadeřávková, 39. Makovcová, 49. Blasczyková (pen.), 54. Bauerová, 56. Bauerová, 58. Hrdličková, 70. Blasczyková, 76. Hrdličková - 47. Korbová
Hodnocení trenéra Tomáše Berana: „V rámci 15. kola jsme sehráli domácí utkání proti ABC Braník. I přes vysokou výhru nebyl nᚠvýkon optimální. Zejména v prvním poločase většina hráček neplnila individuální a týmové úkoly, které měly stanovené před zápasem.”


FCVP WU13 vs. Braník 12:0
Střelci:
1. Hrdličková, 3. Pohořalá, 13. Hrdličková, 30. Hrdličková, 34. Pohořalá, 37. Kratochvílová, 50. Kratochvílová, 53. Prokopcová, 54. Klugová, 66. Pohořalá, 68. Hrdličková, 69. Kováříková
Hodnocení trenéra Davida Rady: „V rámci dalšího kola jsme na domácím hřišti přivítali soupeřky z Braníku. Oproti předchozím dvěma utkáním musíme holky pochválit za to, jakým způsobem k utkání přistoupili. Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem, byli jsme dominantní při hře na míči, po celé utkání jsme měli velmi dobrý pohyb bez míče a naši převahu jsme potvrdili vstřelenými brankami. Soupeřky jsme až na dvě brejkové situace do žádných šancí nepouštěli. Holky je tedy třeba pochválit za to, jakým způsobem do zápasu dokázali přenést situace, které jsme po nich chtěli, a kterým jsme se věnovali v rámci tréninkového procesu. V dalším kole nás čeká venkovní utkání na hřišti Hradce Králové, na které je třeba se řádně připravit.”