Ve čtvrtek 23. února mezi 16. a 17. hodinou mohou všichni návštěvníci Viktoria shopu využít unikátní akci Happy Hour, v rámci které ke svému nákupu dostanou vlastnoručně vylosovaný dárek. Ten se bude skrývat pod některým z hráčů na magnetické tabuli. Hlavní cenou je tradičně podepsaný dres Viktorie Plzeň.

Princip soutěže zůstává podobný jako v minulosti. Zúčastnit se může každý, kdo si ve fanshopu nakoupí zboží v minimální hodnotě 400 korun. Pak si může na připravené magnetické tabuli zvolit hráčskou kartičku jednoho z fotbalistů Viktorie a těšit se na hodnotný dárek. Na druhé straně kartičky totiž bude uvedená výhra.

Vyhrává každý a ceny jsou opravdu lákavé. Fanoušci se mohou těšit například na vstupenky na nejbližší domácí zápas s Libercem, trička a čepice s podobiznou plzeňské legendy Pavla Horvátha, diáře, stolní kalendáře, půlené šály ze zápasů Viktorie s evropskými soupeři a další zajímavé zboží. Pod jedním z fotbalistů pak bude ukryt také podepsaný dres jednoho z viktoriánů. 

"Happy Hour se do plzeňského fanshopu vrací po delší době a věřím, že i tentokrát naše fanoušky potěší. Je jen na nich, zda při volbě hráče budou střílet od boku nebo se spolehnou na některého ze svých oblíbenců," láká fanoušky do Doosan Areny tiskový mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Viktoria shop zároveň upozorňuje, že čtvrtek bude posledním dnem v tomto týdnu, kdy si plzeňští fanoušci budou moci zakoupit zboží v barvách svého oblíbeného klubu. V pátek 24. února zůstane fanshop z důvodu inventury na celý den uzavřen.