Úspěšné zápasy za sebou mají dorostenecké výběry do sedmnácti a šestnácti let. Oba viktoriánské týmy totiž dokázaly vyhrát na hřišti Bohemians Praha 1905 a připsali si do tabulky důležité body. Dorostenci U19 měli svůj zápas hrát v Teplicích, kvůli špatnému počasí byl ale zápas odložen na neurčito.

Bohemians Praha 1905 U17 - FC Viktoria Plzeň U17 2:3 (1:3)

Plzeň: Valeš, Míka, Hranáč, Bartůněk, Uzlík, Plecitý, Patrovský (58. Kraml), Štursa (58. Kepl), Šulc (63. Zajíček), Selnar (69. Brož), Remiᚠ(50. Heller)
Branky Viktorie: 12. Remiáš, 36. Míka, 40. Štursa

Komentář
V úvodních minutách si viktoriáni vytvořili převahu a také zajímavé střelecké příležitosti. Ve 12. minutě dostal Plzeň do vedení Remiᚠpo Šulcově otočení hry. Druhý gól se přidat nepodařilo. Hra se vyrovnala a srovnalo se také skóre. Ve 29. minutě hosté propadli v bránění v křídelním prostoru a domácí vyrovnali. V závěru 1. poločasu se podařilo po standardních situacích opět vrátit vedení na stranu Viktorie. Po centrech Bartůňka se trefili Míka a Štursa.

Ve druhém dějství plzeňští mohli rozhodnout a zvýšit náskok, ale Štursu vychytal domácí brankář a Selnar, Kepl své šance neproměnili. Domácí dokázali snížit pět minut před koncem po rychlém protiútoku a v posledních minutách vrhli všechny síly do útoku. Do šance se však již nedostali.

„Vítězství je pro nás cenné. Na malém hřišti jsme obstáli a zaslouženě jsme zvítězili, přestože jsme museli bojovat až do úplného konce zápasu,“ hodnotí utkání trenér Jiří Žilák.

Bohemians Praha 1905 U16 - FC Viktoria Plzeň U16 0:1 (0:0)

Plzeň: Edelman - Valeš (41. Fišer), Zikmund, Halász, Žilák - Kuhajda (62. Lehký), Ruda, Kodýdek (53. Petrmichl) - Václavík (67. Pavlík), Pecháček (67. Kotěšovec), Kavka (41. Koranda)
Branka: 56. Ruda

Komentář
Bojovné utkání plné osobních soubojů, které příliš fotbalové krásy nenabídlo. V prvním poločase viktoriáni prohrávali osobní souboje, špatně reagovali na odražené míče a při práci s míčem byli nekvalitní. Ve druhém poločase hosté zlepšili nasazení, přidali na důrazu v osobních soubojích a odměnou byl vstřelený gól, který se nakonec ukázal jako rozhodující.