Den „D“ se blíží. Ve čtvrtek (18:45) nás čeká Viktorku odveta se švýcarským soupeřem, v níž se porveme o historický postup do čtvrtfinále evropských pohárů. Přinášíme veškeré důležité informace pro fanoušky před tímto duelem.

VSTUPENKY

V tuto chvíli je v prodeji posledních pár set vstupenek. Neváhejte a pokud ještě nemáte, pořiďte si je ihned ZDE. V den utkání se již vstupenky prodávat nebudou.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se pro vás otevře tradičně 90 minut před výkopem, tedy v 17:15. Doporučujeme rozhodně přijít včas a zamezit tak tvorbě front u turniketů. Zároveň je důležité přivítat naše hráče již při příchodu na rozcvičku (cca 18:00) a užít si celý předzápasový program.

VIKTORIA SHOP

Po celý den (od 9:00) pro vás bude otevřený Viktoria shop, v němž si budete moci pořídit například speciální kolekci UECL pro osmifinále (tričko, šála, půlená šála). Před utkáním a během něj pak budou samozřejmě otevřené i stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

FANDĚME SLUŠNĚ

Viktoriáni, ukažme opět, že u nás se fandí slušně a v duchu fair play. Na stadion rozhodně nepatří žádné vulgární nadávky, projevy rasismu či jakékoli nesnášenlivosti

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Tradiční zápasový magazín Viktorián pro tento duel dostanou všichni permanentkáři do svých emailů, před utkáním bude na našem webu nebo si jej načtete skrze QR kódy, které jsou vyvěšeny na stadionu.

PŘÍSPĚVEK NA CHOREO

Novinkou jsou tři polepené sběrné nádoby, do kterých můžete vhodit použitý vratný kelímek a přispějete tak touto částku Sektoru P na tvorbu choreí. Nádoby budou rozmístěné po stadionu a výrazně označené. Fanoušci ze Sektoru P dopředu děkují za všechny příspěvky.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

Pivovarská lávka bude od 16:00 uzavřená.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka (omezený počet míst) či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.