Je tady jeden z největších pohárových výjezdů sezony! Viktorku čeká poprvé v klubové historie duel čtvrtfinále evropského poháru, což je obrovským svátkem pro celý klub i všechny fanoušky. Ve čtvrtek 18. dubna nastoupíme na hřišti italské Fiorentiny a těšíme se na velkou podporu viktoriánů. Přinášíme důležité informace k prodeji vstupenek na venkovní duel čtvrtfinále Evropské konferenční ligy.

Čtvrtek, 18. dubna. 18:45. Stadio Artemio Franci. Právě na tomto stadionu v italské Florencii se rozhodne o postupujícím mezi poslední čtyři týmy Evropské konferenční ligy. A Viktorka tady bude potřebovat velkou podporu všech fanoušků. „Podpora na tomto zápase bude obrovsky důležitá. Věřím, že dorazí co nejvíce viktoriánů,“ potvrzuje záložník Pavel Šulc.

Přinášíme tedy kompletní informace k prodeji vstupenek na tento duel.

„Vzhledem k tomu, že v Itálii je povinný adresný ticketing, je proces nákupu a s tím spojená administrace složitější. Z těchto důvodů je možné vstupenky zakoupit pouze na Ticketpointu Doosan Areny. Žádáme tedy fanoušky, aby si důkladně pročetli všechny informace a zároveň si pečlivě zkontrolovali údaje uvedené při nákupu,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzík.

Cena jedné vstupenky je 630 Kč a platit na pokladnách lze pouze v hotovosti.

Zde je detailní návod k nákupu.

1. Na Ticketpoint Doosan Areny je nutné přinést dopředu vyplněný formulář, který obsahuje jméno a příjmení, datum narození, místo narození (zde postačí uvést zemi, tedy Českou republiku, případně Slovensko, atd.) a EMAILOVOU ADRESU. Žádáme fanoušky, aby všechny údaje byly vyplněny maximálně čitelně (ideálně hůlkovým písmem) a o dvojitou kontrolu správně uvedených údajů a hlavně EMAILU pro zaslání vstupenky.

Formulář ke stažení naleznete ZDE .

(informace o zpracování osobních údajů)

  • Na jednom dotazníku je povinné uvádět osobní údaje vždy jen jednoho fanouška, nesmí se tedy opakovat na více formulářích.
  • Výjimkou je emailová adresa, která může být shodná na více formulářích.

2. Po odevzdání formuláře a zaplacení částky 630 Kč obdrží fanoušek POTVRZENÍ O ZAPLACENÍ.

3. Samotná vstupenka pak bude fanouškovi doručena přímo na uvedený email nejpozději 2 dny před samotným zápasem.

Ještě jednou tedy prosíme fanoušky, aby si při nákupu překontrolovali správně zadaný email a vstupenka mohla být doručena na správnou adresu!

4. Takto doručenou vstupenku doporučujeme vytisknout a přinést si ji na stadion v tištěné podobě.

5. Údaje uvedené na vstupence se při vstupu na stadion musí shodovat s údaji na dokladu totožnosti, který bude vyžadován k předložení (občanský průkaz či cestovní pas).

6. Upozorňujeme, že údaje na vstupenkách uvedené při nákupu nebude možné žádným způsobem měnit, tedy například přenést na jinou osobu.


Prodej vstupenek na venkovní duel bude ukončený v neděli 18. 4. po zápase se Slavií.


OTEVÍRACÍ DOBA TICKETPOINTU

SOBOTA, 13.4. 9:00 – 17:00

NEDĚLE, 14.4 12:00 – prodej bude ukončen po utkání

 

OTÁZKY A ODPOVĚDI

1. Mohu si lístek koupit online?

Bohužel nikoli. Vzhledem k adresnému ticketingu a s tím spojenou administrativou to procesně není možné. Lístek lze pořídit pouze osobně na Ticketpointu.

2. Může mi lístek koupit kamarád/známý?

Ano. Musí však na pokladnu přinést vyplněný formulář s vašimi údaji.

3. Mohu takto nakoupit lístek pro skupinu lidí?

Ano. Od všech však musíte mít vyplněný dotazník a jednotlivé údaje jednotlivých fanoušků se nesmí opakovat.

4. Je možné uvést jeden stejný email na více formulářích?

Ano. Toto možné je. Vstupenky pak přijdou na jednu adresu, ale každá zvl᚝. Email je jediný údaj, který lze opakovat.

5. Je nutné přinést k nákupu doklad totožnosti?

Není. Nicméně údaje uvedené při nákupu (jméno, příjmení, datum a místo narození) se musí shodovat při vstupu na stadion, kde se musíte dokladem totožnosti prokázat. Jinak nebudete vpuštěni.

6. Mohu se u vstupu na stadion prokázat vstupenkou v mobilu?

Ano. Nicméně bylo nám doporučeno si vstupenku raději vytisknout a přinést v papírové formě.