Již v úterý 27. února čeká Viktorku od 18:00 v Jablonci čtvrtfinále MOL Cupu. Přinášíme informace pro fanoušky, kteří míří na sever Čech podpořit nᚠklub v důležitém pohárovém utkání.

Čtvrtfinálové utkání MOL Cupu v Jablonci má v úterý výkop v 18:00. Pojeďte podpořit Viktorku v takto důležitém zápase. „Pohár bereme velmi vážně a uspět v něm je jeden z cílů, který jsme si dali,“ říká záložník Pavel Šulc. „Podpora fanoušků pro nás bude opět velmi důležitá,“ dodává.

VSTUPENKY

Pro fanoušky Viktorky je Na Střelnici vyčleněný sektor VH (vlajkonoši hosté). Vstupenky lze pořídit online ZDE za 200 Kč. Děti do 140 cm potom za 100 Kč, děti do 3 let zdarma (bez nároku na sedadlo). V den utkání bude na stadionu rovněž otevřená pokladna, kde bude vstupenka stát rovněž 200 Kč. 

Držitelé průkazu ZTP/P po jeho předložení (+1 osoba doprovod) mají místa vyhrazená na tribuně A sektor A. Zde je prodej pouze na pokladnách u hlavního vstupu.

PARKOVÁNÍ

Autobusy a dodávky lze zaparkovat přímo u sektoru hostů, osobní automobily potom na parkovišti u Kauflandu.

NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD STADIONU

Jako na každém výjezdu je i zde nutné dodržovat návštěvní řád. Zakázáno je samozřejmě používání pyrotechniky, atd. Návštěvní řád naleznete ZDE.

OBČERSTVENÍ

Fanouškům bude samozřejmě k dispozici stánek s občerstvením.

VÝJEZD FANOUŠKŮ

Fanoušci organizují autobusový výjezd. Zájemci se mohou hlásit u Zdeňka Pavla na telefonním čísle 606 594 326. Dress code pro výjezd je černá. 

Viktoriáni, přejeme šastnou cestu a vidíme se zítra v Jablonci!