Předzápasový trénink již mají fotbalisté Maccabi za sebou. „Stadion je krásný,“ pochválil plzeňskou Doosan Arenu trenér soupeře Slaviša Jokanovič. Jeho svěřenci strávili na skvělé připraveném trávníku hodinu, následně zamířili na hotel. Souboj o postup do play off Ligy mistrů začne ve Štruncových sadech ve středu od 20:45.

„Všechno je otevřené. Plzeň u nás odehrála skvělý zápas, ale my jsme připraveni a pokusíme se o obrat. Pořád máme dobrou šanci a jsme připraveni," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci srbský kouč izraelských mistrů.

Ani v prvním utkání dle jeho názoru neodehrálo Maccabi nepovedený duel. „Nehráli jsme špatně. Byli jsme trochu nesoustředění, ale to jsme si rozebrali. V předkolech Ligy mistrů jsou pouze silní soupeři, což se v minulém týdnu ukázalo. Plzeň nás za jakoukoliv chybu tvrdě potrestala. Musíme hrát maximálně koncentrovaně, nebýt pasivní, nenechávat soupeři prostor a nedělat chyby. Pak budeme mít šanci," řekl Jokanovič. 

Nadějně vidí šance do odvety také kapitán Maccabi, Eran Zahavi. „V prvním zápase jsem neměl tolik šancí, ale vytvářel jsem je pro spoluhráče. Nakonec z toho jeden gól padl. Cílem Plzně není zastavit jen mě, ale celé Maccabi. Obránci Plzně jsou skvělí, odvedli v Tel Avivu dobrou práci, ale věřím, že zítra se jim nebude tolik dařit," řekl osmadvacetiletý střelec, který na závěr dodal: „Očekávám těžký zápas, ale chci si to užít a zabojovat o výhru. Kvůli tomu jsme tady." 

Fotogalerie