Fotbalisté mistrovského týmu Viktorie Plzeň byli v pátek slavnostně přijati na radnici primátorem města Martinem Zrzaveckým. Za vzornou reprezentaci Plzně v sezoně 2015/2016 byli vyznamenáni společně s hokejisty HC Škoda Plzeň a házenkáři Talent M.A.T. Plzeň.

Krátce po pátečním poledni se na plzeňské radnici sešli úřadující mistři republiky ve fotbale, mistři republiky v házené a třetí nejúspěšnější hokejový tým z minulé sezony. Přijali pozvání od členů Rady města Plzně a zástupců magistrátu. Ti jim poděkovali za vzornou reprezentaci v minulé sezoně a předali pamětní listy.

„Tak skvělou reprezentaci nemá žádné jiné město v České republice. Jsme jedineční, a to díky vám. Velice si vážíme vašich sportovních výkonů i práce celých týmů,“ uvedl primátor Plzně Martin Zrzavecký. 

Na setkání společně s týmem Viktorie dorazil i majitel klubu TomᚠPaclík, jenž primátorovi předal dárek v podobě velkého podepsaného mistrovského obrazu. „Velice si vážíme podpory města, která je pro nás důležitá a zároveň věřím, že nás čekají další úspěchy,“ řekl během slavnostního aktu a rovněž všem přítomným představil nového trenéra Romana Pivarníka.

„Bylo to velmi příjemné setkání, kde jsme se potkali i s lidmi z ostatních úspěšných plzeňských týmů. Za kabinu mohu slíbit, že uděláme vše, co je v našich silách, abychom měli i v budoucnu důvod k takovýmto setkáním,“ pochvaloval si celou akci záložník Viktorie TomᚠHořava.

Fotogalerie