Ve Viktoria shopu v Doosan Areně bylo ve čtvrtek 8. října pořádně živo. V odpoledních hodinách se totiž konala autogramiáda Františka Rajtorala a Jana Kovaříka. Před fanshopem se už hodinu před startem akce vytvořila dlouhá fronta a pro podpis si nakonec přišlo více než dvě stě fanoušků.

„Věděl jsem, že o podobné akce je mezi fanoušky Viktorie zájem, ale že přijde tolik lidí, jsem nečekal. Byli jsme tu hodinu a půl a čas strávený s fanoušky neskutečně rychle utekl,“ říká záložník Jan Kovařík. „Fotbal hrajeme pro fanoušky, a když se s nimi takto můžeme setkat, je to pro nás hráče jako odměna. Vidět úsměvy na jejich tvářích, mě vždycky dobije pozitivní energií,“ dodává František Rajtoral.

Oba hráči Viktorie Plzeň se ochotně podepisovali na kartičky, šály, dresy, ale také například na polštáře nebo mobilní telefony. „Mám na mobilu kryt se samolepkou Viktorie Plzeň a teď ho navíc zdobí podpis Franty Rajtorala, jsem maximálně spokojená,“ říkala při odchodu z fanshopu fanynka Petra.

Autogramiáda se konala v rámci zahájení prodeje alba PANINI FIFA 365 od PANINI. Viktoria Plzeň se totiž stala součástí vybrané společnosti světových velkoklubů a fanoušci mohou ve sběratelském albu najít ligové mistry z Plzně.

Každý fanoušek, který si koupí 5 ks balíčků samolepek PANINI FIFA 365 od PANINI získá speciální aršík s 8 samolepkami zdarma. Tento speciální aršík obsahuje 8 samolepek hráčů, ze kterých čtyři jsou hráči FC Viktorie Plzeň.

Unikátní sběratelské album PANINI FIFA 365 od PANINI je v prodeji ve fanshopu i na eshopu Viktorie Plzeň za cenu 49 Kč, samolepky hráčů jsou v prodeji v balíčcích po 5 kusech za 15 Kč.

Fotogalerie