Ve čtvrtek 15. června se uskutečnil náborový trénink pro ročníky 2016-2018. Na trénink dorazilo přes padesátku dětí. Vše přišel zkontrolovat i David Limberský.

Minulý čtvrtek se konal náborový trénink pro hráče ročníku 2016 až 2018. Náborového tréninku se zúčastnilo přes padesát dětí. „Jsme moc rádi, že zájem hrát za Viktorku je tak velký. Viděli jsme spoustu pohybově nadaných dětí, které se určitě postupně zapojí do tréninků Viktorie. Samozřejmě není v našich silách pojmout všechny mladé hráče, ale určitě mají šanci zapadnout do jiných týmů, kde je budeme sledovat,“ spokojeně hodnotil nábor trenér Jaroslav Kovařík.

Příjemným překvapení byla pro všechny děti a rodiče návštěva klubové legendy Viktorie Davida Limberského, který se dorazil podívat na trénink malých fotbalistů a fotbalistek. „Mám radost z toho, kolik dětí dorazilo a chce se stát součástí Viktorie Plzeň. Je dobře, že je takový zájem o sport, a hlavně o fotbal. Věřím, že se podaří vychovat řadu dobrých fotbalistů,“ mínil po náboru David Limberský.

Cílem akce také bylo demonstrovat, že tréninky jdou dělat i zábavnou formou. „Náborovým tréninkem chceme ukázat, jak jdou dělat tréninky zábavnou formou a ke sportu tak přitáhnout co nejvíce dětí. Dle rozzářených úsměvů po tréninku si myslím, že se to trenérům a trenérkám podařilo a děti si vše náramně užily,“ dodal trenér Kovařík. 

Fotogalerie