Sezona 2015/2016 skončila před několika týdny a fanoušci si mohou úspěšný ligový ročník připomenout v nové ročence FC Viktorie Plzeň. Už třetí vydání publikace, která se mezi příznivci Viktorie setkává s velkým úspěchem, je již v prodeji.

Na 142 stranách čtenáři najdou kompletní průřez uplynulou sezónou od letní přípravy, včetně přátelských zápasů přes boje v Evropské lize, až po senzační obhajobu titulu v Synot lize. Ročenka se věnuje i zápasům v MOL Cupu, mládežnickým i ženským kategoriím, životu v klubu a dalším atraktivním tématům, díky kterým mohou fanoušci Viktorie žít se svým klubem i v době ligového půstu. „S ročenkou jsme i letos maximálně spokojeni. Věříme, že se průřez celou sezonou Viktorie bude fanouškům dobře číst, a zařadí se tak k úspěšným dvěma předchozím vydáním,“ říká tiskový mluvčí Pavel Pillár.

Ročenka opět vznikla ve spolupráci s vydavatelstvím Starý most, texty napsal Pavel Hochman. Ve Viktoria shopu a na eshopu již je k dispozici za 199 Kč, držitelé permanentek mohou využít zvýhodněnou cenu 179 Kč.