V sobotu čeká Viktorku druhý domácí zápas, v Doosan Areně přivítá od 18:00 Zlín. Přinášíme všechny potřebné informace pro fanoušky před tímto duelem.

PLZEŇSKÝ JARO POKRAČUJE

Ze třech zápasů jara získali viktoriáni 7 bodů. Na výhry v Ostravě a na Bohemce teď budou chtít navázat právě v sobotním duelu se Zlínem. Rozhodně si ho nenechte ujít, Plzeňský jaro pokračuje a atmosféra bude zase na vás!

PARTNER UTKÁNÍ – BESEDA 1901

Nový koncept Beseda 1901 je partnerem sobotního duelu. Pro všechny viktoriány si tak připravila speciální akci. Při návštěvě restaurace Beseda 1901 staří říct heslo „Jsem viktorián“ a dostane slevu 10% z útraty. Akce platí do 15. 3.

OTEVŘENÍ DOOSAN ARENY

Doosan Arena se tradičně otevře 90 minut před zápasem, tedy ve 16:30. Otevřeny budou všechny vstupy. Prosíme fanoušky, aby přišli, pokud možno včas, zabráníte tak tvorbě front a můžete hráče podpořit hned při příchodu na rozcvičku (17:25).

PRODEJ VSTUPENEK

Majitelé permanentek a balíčků mají svá místa jistá, ostatní fanoušci si stále mohou zakoupit vstupenku online ZDE. V den utkání budou vstupenky v prodeji od 12:00 na pokladnách Doosan Areny.

PRODEJ VSTUPENEK NA ZÁPAS SE SPARTOU

Kapacita vstupenek na zápas se Spartou určená pro online prodej je v tuto chvíli vyčerpána. Vstupenky na tento duel jsou nyní k dispozici už jen na pokladnách Doosan Areny a na prodejních místech Plzeňské vstupenky. V sobotu budou pokladny otevřeny 12:00 - 18:00, prodej bude pokračovat i po utkání se Zlínem.

ROZŠÍŘENÁ NABÍDKA TEPLÝCH NÁPOJŮ

Horký jablečný mošt nebo horká čokoláda se šlehačkou, čaj. Na tento duel na vás čeká rozšířená nabídka teplých nápojů, speciálně pro vás budou přidaný stánek na hlavní tribuně, k dispozici bude i roznos teplého nápoje.

VIKTORIA SHOP – ŠÁLY UECL ZA 149 Kč.

Speciální akci si na sobotu připravil i Viktoria shop. Můžete si pořídit všechny šály z kolence Evropské konferenční ligy za zvýhodněnou cenu 149 Kč. K dispozici před utkáním vám budou i tradiční stánky v Pallově ulici a na hlavní tribuně.

PŘÍSPĚVEK NA CHOREO

Novinkou jsou tři polepené sběrné nádoby, do kterých můžete vhodit použitý vratný kelímek a přispějete tak touto částku Sektoru P na tvorbu choreí. Nádoby budou rozmístěné po stadionu a výrazně označené. Fanoušci ze Sektoru P dopředu děkují za všechny příspěvky.

PERMANENTKÁŘI

Naši nejvěrnější fanoušci z řad permanenkářů mají svá místa jistá a o nic se starat nemusejí. Pokud z jakéhokoli důvodu nemůžete, lze nabídnout své místo ostatním prostřednictvím systému Nabídni své místo.

ŽÁCI Z PARTNERSKÝCH ZŠ

Jako dárek k pololetnímu vysvědčení obdrželo přes 9000 žáků v rámci projektu Viktorka do škol voucher na 1+1 vstupenku zdarma. Řada z nich je využila na duel s Boleslaví, další mají možnost právě nyní na souboj se Zlínem! Přijďte zakončit jarní prázdniny do Doosan Areny, těšíme se na vás!

MAGAZÍN VIKTORIÁN

Magazín Viktorián je v nové sezoně pouze v online podobě. Permanentkáři jej dostanou v den zápasu vždy do svých emailů, k dispozici bude samozřejmě i na webu.

POLOČASOVÁ SOUT̎ S DOOSAN ŠKODA POWER

Tři vylosovaní fanoušci si opět o poločase zakopou o ceny přímo na branku v Doosan Areně. Ceny do soutěže přidá i partner utkání restaurace Beseda 1901.

Kde seženu magazín Viktorián?

• Permanentkáři jej obdrží v den zápasu do svých emailů

• Před utkáním bude na webu FCVP

• Po stadionu jsou rozmístěny QR kódy, jejíchž načtením si magazín otevřete

Jak se registrovat do poločasové soutěže?

1. Otevřete si zápasový magazín Viktorián

2. Na stránce k soutěži se registrujete přes QR kód či link (uvedete jméno, umístění vstupenky či číslo permanentky)

3. Ve 40. minutě zápasu moderátoři oznámí jména třech soutěžících

4. O přestávce střílíte na branku o ceny od našeho generálního partnera Doosan Škoda Power.

PARKOVÁNÍ

Parkovat přímo u Doosan Areny v den zápasu není možné. Lze však využít například PD Rychtářka či jiná parkoviště, jak jste při návštěvách zápasů zvyklí.

PIVOVARSKÁ LÁVKA

V sobotu nebude uzavřena.