Viktorie Plzeň spustila dodatečný prodej 250 vstupenek na čtvrteční utkání Evropské ligy ve Vídni. Lístky na pohárový duel jsou nadále k dispozici v klubovém fanshopu.

„Zástupci Rapidu Vídeň nám při jejich čtvrteční návštěvě Doosan Areny předali dodatečných 250 vstupenek do jednoho ze sektorů hlavní tribuny. Na tato místa Viktoria přesune rodiny hráčů a také část obchodních partnerů klubu, uvolněné sedačky v sektoru hostů budou v plné míře uvolněny pro potřeby fanoušků Viktorie,“ předestřel informace tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár.

Klubový fanshop se otevřel již v sobotu před utkáním se Zlínem, prodej bude pokračovat také během pondělí a úterý. Distribuce v tomto případě nebude omezena pro držitele permanentních vstupenek. „Ve volném prodeji si jeden fanoušek může zakoupit maximálně pět vstupenek, vyžadováno není předložení dokladů totožnosti ani zadání jakýchkoliv dalších osobních údajů. Cena jednoho lístku zůstává 710 Kč, platba je umožněna jak v hotovosti tak platební kartou,“ dodal Pillár.

Časy prodeje vstupenek na Rapid Vídeň:

Po 19. 10. 9:00 - 17:00
Út 20. 10. 9:00 - 17:00